Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Shinzo is Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar in Zemst

De klanten van Shinzo weten dat ze steeds bij Marijke terecht kunnen en dat siert haar. Daarom kreeg zij 9,50/10 als Laureaat met de actie van Vriendelijkste Handelaar in Zemst.

De andere actie van Handelsgids, de EINDEJAARSACTIE kent 25 winnaars bij Shinzo. Zij winnen elk diverse kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek.

Shinzo schenkt een mooie cadeaubon van €15, Garage Van Hove één van €30, Shinzo één van €15. Bij Strea-Net uit Zaventem kan je terecht met de cadeaubon van €10 en Bij Den Dirk uit Kapelle-op-den-bos geeft €15. Rijmenam Optics in Bonheiden geeft kortingen van 10%, €50 en €100 en uit Steenokkerzeel kan je bij Van Cuyck langsgaan voor €15 korting bij aankoop vanaf €100. In Kampenhout kan je bij Garage Chris Peeters langsgaan met de cadeaubon van €50, Natu-ral schenkt -10% op vaste planten en Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc – MHS geeft €10 korting bij aankoop vanaf €100. De Gemeente Mechelen doet ook mee dankzij Foto Collier die -10% aanbieden op een fotoreportage, Geschenken RO schenkt een cadeaubon van €10, net zoals Huis Inge Goderis.

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen!