Traiteur Binst

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Traiteur Binst

Traiteur Binst verzorgt al uw feesten. Particulieren kunnen beroep doen op de traiteur uit Zemst voor de catering op familiefeesten, van babyborrel tot doopsel, van een communiefeest tot een huwelijk of een verjaardag. Dit zowel aan huis als op locatie. Maar ook voor lekkere hapjes op bedrijfsfeesten kan u rekenen op Traiteur Binst. Gaat een trouwe werknemer op pensioen of houdt u een bedrijfsfeest op het eindejaar te vieren? Zowel in uw bedrijf als op locatie levert Traiteur Binst heerlijk eten op tafel.

Traiteur Binst staat garant voor kwaliteit en brengt u hoofdzakelijk de klassieke Belgische keuken. Alle gerechten worden uitsluitend met verse producten bereid.
 

Traiteur feesten

Welk feest u ook wil organiseren, Traiteur Binst helpt u graag door de catering uitstekend te verzorgen. De traiteur uit Zemst verzorgt al uw feesten, thuis of op locatie. Ook bedrijven kunnen beroep doen op de traiteur bij bedrijfsfeesten of seminaries.
 

Formules

De traiteur uit Zemst biedt verschillende formules aan. Zo kan u opteren voor een koud buffet, warme buffet, een breughelbuffet, of een koud en warm Italiaans geïnspireerd buffet. U kan ook kiezen voor een gezellig dessert buffet.

Traiteur Binst voorziet u eveneens graag van een uitgebreide brunch met heel wat smakelijke  ontbijtproducten, lekkere lunchgerechten en nagerechten.

Houdt u een receptie? Dan zorgt de traiteur graag voor een waaier aan receptiehapjes en drank. Ook voor belegde broodjes, kaasschotels en charcuterieschotels zit u hier goed.

Welke formule u ook verkiest, Traiteur Binst staat garant voor kwaliteit en een lekkere keuken, aan betaalbare prijzen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief