Dyckmans & zoon bv - Budget Keukens

Openingsuren

Maandag 20/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/09 13:00 - 17:30
Woensdag 22/09 13:00 - 17:30
Donderdag 23/09 GeslotenGesloten
Vrijdag 17/09 13:00 - 17:30
Zaterdag 18/09 10:00 - 17:00
Zondag 19/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Service en klantvriendelijkheid, gecombineerd met de jaren ervaring in de keukenbranche maken van Dyckmans & zoon bvba - Budget Keukens de ideale partner om uw droomkeuken waar te maken.
Naast het ontwerpen en bouwen van keukens kan u bij Dycjmans & Zoon te Zoersel ook terecht voor dressings, bureaus, inbouwkasten en andere meubelen op maat.
 

Keuken

De zaak te Zoersel is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van keukens. Hier kan u terecht voor alle soorten keukens in verschillende prijsklassen.
Bij Dyckmans Keukens schuilt de kracht in de persoonlijke aanpak. Interesse in een nieuwe keuken? Dan hebt u binnenkort rechtstreeks contact met de zaakvoerder, die uw keukenproject van ontwerp tot oplevering minutieus begeleidt. Zo hebt u steeds één aanspreekpunt voor het hele proces.
Dyckmans plaatst enkel toestellen van gewaardeerde topmerken in uw keuken. Zo kan u steeds genieten van de nieuwste en handigste innovaties die er op de markt zijn. Naast de klassiekers zoals microgolfovens, kookplaten, spoelbakken en afwasmachines kan u hier ook terecht voor nieuwere snufjes zoals een stoomoven.
 

Meubels op maat

Voor elke kamer in uw woning werkt Dyckmans graag meubels op maat uit. Heeft u een specifiek idee voor een dressing of zoekt u naar een bureau dat perfect past in dat hoekje van uw kantoor? Samen met uw ontwerpt Dyckmans uw droommeubel.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief