Electro Wima bvba

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Electro Wima bvba werd opgericht in 1988. In 1995 heb ik de kans gekregen om dit bedrijf, waar ik al sinds de oprichting in dienst was over te nemen toen mijn werkgever besloot om ermee te stoppen. Sindsdien is het bedrijf gevestigd in Sint Antonius - Zoersel. Electro Wima biedt U een heel pakket van diensten aan:

 

1. Onderhoud en herstellingen van oude installaties. Deze hoeven niet noodzakelijk helemaal vervangen te worden wanneer er zich een probleem voordoet. In de loop der jaren is een ruime ervaring opgebouwd in het opsporen van kortsluitingen en verliezen, alsook in het herstellen van oude parlofooninstallaties.

 

2. Organiseren van keuringen. Elektrische installaties afgekeurd bij de verkoop van een woning, onbewoonbaar verklaarde huurappartementen omwille van een gebrekkige elektrische installatie, de verzekering die vraagt om een keuringsattest voor te leggen of gewoon een keuring om een verzwaring te bekomen. Voor ons is het allemaal geen probleem. We controleren uw aarding en verbeteren of vervangen deze indien nodig. We controleren de isolatieweerstand van uw installatie, lokaliseren de verliezen en doen de nodige stappen om deze te herstellen. We controleren de verdeelborden en doen de nodige aanpassing om deze te laten voldoen aan de norm. We maken de situatieschetsen en de schema's dewelke nodig zijn voor de keuring en maken de afspraak met het keuringsorganisme. Bij de keuring zijn we ook steeds persoonlijk aanwezig om de nodige toelichtingen te kunnen geven.

Ligging en routebeschrijving