ID Interieur & Decoratie

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Maandag 24/05 Gesloten (Pinkstermaandag)
Toon normale openingsuren
Maandag 24/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/05 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 19/05 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Donderdag 20/05 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 21/05 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Zaterdag 22/05 09:00 - 12:00... - ...
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Info

Al meer dan 20 jaar ervaring

ID interieur en decoratie is uw speciaalzaak voor binnenhuisinrichting.  Veerle heet U van harte welkom in haar zaak voor alle verf, behang, onderhoudsprodukten, kleine decoraties, gordijnen en overgordijnen, binnenzonnewering.


Uw kleuradvies op maat

*Wij verdelen de verven van het merk Boss en beschikken over een digitale kleurmengmachine waardoor 1001 kleuren direct voor u worden klaargemaakt in diverse soorten verf.

Wij volgen de trendkleuren op de voet en staan u graag bij met technisch advies.  Desgewenst kan U kleuradvies aan huis krijgen.

U geniet steeds van 10% korting op klantenkaart; voor grotere bestellingen, vraag naar een extra hoeveelheidskorting.
 

Steeds de nieuwste collecties

*In behang hebben wij  steeds de nieuwste collecties in staalboeken van de gekende merken.  Stalenmateriaal kan vrijblijvend meegenomen worden naar huis ter inzage, om daar uw keuze te bepalen. Vliesbehang, al dan niet om te overschilderen, te krijgen in diverse prijsklassen en soorten.
 

Uitgebreid assortiment

*Ons assortiment onderhoudsprodukten van HG is heel uitgebreid.  Houd uw brievenbus in de gaten voor de 2 maandelijkse 'HG onderhoudskrant' met heel veel tips en weetjes.
 

Specialisatie in gordijnen en overgordijnen

*Gordijnen en overgordijnen zijn onze specialiteit.  Wij beschikken over een eigen naaiatelier waar uw gordijnen met de grootste zorg worden geconfectioneerd.  Standaardconfectie doen wij gratis, luxe confectie met ingestikte plooi  ( Vlaamse kop ) kan mits een meerprijs.

Breng uw maten mee voor een vrijblijvende prijsofferte, bij bestelling worden de maten ter plaatse gratis opgemeten.

Wij beschikken over een ruime keuze stalenmateriaal overgordijnen in diverse prijsklasses, deze kunnen vrijblijvend naar huis meegenomen worden.
 

Steeds mee met de nieuwste trends

* Wij volgen ook  de nieuwste trends in raamdecoratie zoals Amerikaanse Stores, Japanse Wanden, rolgordijnen , vertikale en horizontale jaloezieen, Velux gordijnen.

Zowel voor standaard ramen als voor speciale vormen of grote raampartijen. Wij volgen de adviesverkoopprijzen en geven hierop een korting van 10%  indien u zelf plaatst, ofwel worden ze gratis, vakkundig voor u geplaatst.
Horizontale jaloezieën in hout of alu zijn nu de trendsetter voor een stijlvol en hedendaags interieur. Niet voor niks ook onze specialiteit!
 

Persoonlijke touch

*Verder vullen we uw interieur verder in met kleine fantasie- artikelen van het merk J'Line, kussens en tafelnappen.  Of bent u  op zoek naar een geschenkje, U zal zeker iets vinden in ons assortiment.
Onze kleine decoratie artiklen zijn nu ook online te bestellen via onze webshop www.id-interieur-webshop.be
 

Kom onze collecties bewonderen door een bezoekje aan onze winkel of maak een afspraak voor vrijblijvend advies of offerte.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief