ID Interieur & Decoratie

Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 18/01 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 19/01 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Donderdag 20/01 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Zaterdag 22/01 09:00 - 12:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

ID Interieur & Decoratie: Al meer dan 20 jaar ervaring

ID interieur & decoratie is uw speciaalzaak voor binnenhuisinrichting.  Veerle heet u van harte welkom in haar decoratiezaak voor alle verf, behang, onderhoudsproducten, kleine interieurartikelen, gordijnen en overgordijnen, binnenzonnewering.
 

Uw kleuradvies op maat

ID Interieur & Decoratie levert de verven van het kwaliteitsmerk Boss en beschikken over een digitale kleurmengmachine waardoor 1001 kleuren direct voor u worden klaargemaakt in diverse soorten verf. Zij volgen de trendkleuren op de voet en staan u graag bij met technisch advies.  Desgewenst kan u kleuradvies aan huis krijgen. U geniet steeds van 10% korting op klantenkaart; voor grotere bestellingen, vraag naar een extra hoeveelheidskorting.
 

Steeds de nieuwste collecties

In behang hebben ze bij ID Interieur & Decoratie steeds de nieuwste collecties in staalboeken van de gekende merken.  Stalenmateriaal kan vrijblijvend meegenomen worden naar huis ter inzage, om daar uw keuze te bepalen. Vliesbehang, al dan niet om te overschilderen, te krijgen in diverse prijsklassen en soorten.
 

Specialisatie in gordijnen en overgordijnen

Gordijnen en overgordijnen zijn de specialiteit van ID Interieur & Decorate. Zij beschikken over een eigen naaiatelier waar uw gordijnen met de grootste zorg worden geconfectioneerd. Breng uw maten mee voor een vrijblijvende prijsofferte, bij bestelling worden de maten ter plaatse gratis opgemeten. Zij beschikken over een ruime keuze stalenmateriaal overgordijnen in diverse prijsklasses, deze kunnen vrijblijvend naar huis meegenomen worden.
 

Raamdecoratie

ID Interieur & Decoratie volgt ook de nieuwste trends in raamdecoratie zoals Amerikaanse Stores, Japanse Wanden, rolgordijnen , vertikale en horizontale jaloezieen, Velux gordijnen. Zowel voor standaard ramen als voor speciale vormen of grote raampartijen. Ze volgen de adviesverkoopprijzen en geven hierop een korting van 10%  indien u zelf plaatst, ofwel worden ze gratis, vakkundig voor u geplaatst. Horizontale jaloezieën in hout of alu zijn nu de trendsetter voor een stijlvol en hedendaags interieur. Niet voor niks ook onze specialiteit! ID Interieur & Decoratie is verdeler van de kwaliteitsmerken Copahome, Louverdrape en Insideblinds.
 

Persoonlijke touch

Verder vullen ze bij ID Interieur & Decoratie uw interieur verder in met leuke hebbedingetjes van het merk J'Line, kussens en tafelnappen. Of bent u op zoek naar een leuk geschenkje, u zal zeker iets vinden in ons assortiment. De kleine decoratieartikelen zijn nu ook online te bestellen via de webshop https://www.id-interieur-webshop.be
of hou hun fb pagina in de gaten en volg de nieuwste collecties en lopende acties.
 

Kom de collecties van ID Interieur & Decoratie bewonderen door een bezoekje te brengen aan de winkel of maak een afspraak voor vrijblijvend advies of offerte.

 

Amerikaanse Stores en Japense panelen

Amerikaanse Stores en Japanse panelen zijn de trendsetters voor een eigentijds en modern interieur, zowel in transparante, semi-transparante als afsluitende stoffen.

Deze worden geconfectioneerd in eigen naaiatelier (zonder optreksysteem) of computergestuurd geconfectioneerd bij de firma Inside met hun optreksysteem "Finesse" waarop maar liefst 10 jaar garantie.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van ID Interieur & Decoratie

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo verder... 8 Review door: Steven
doe zo verder het is top .... 10 Review door: Noël
Altijd vriendelijk en goeie prod... 10 Review door: Stephanie
Geweldige handelszaak, een aanra... 10 Review door: Ingrid
Leuke winkel met veel leuke gesc... 8,5 Review door: Marijke
neern... 10 Review door: Inge
mooi decoratiegerief te koop... 8,6 Review door: Annie