Homecooking Romi

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Info

Home Cooking Romi is uw traiteur en cateringbedrijf te Zonhoven waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor een geslaagde culinaire belevenis.

 

Traiteur Zonhoven

De missie van Homecooking Romi uit Zonhoven is om zijn klanten uitgebreid te verwennen met verzorgde, maar bovenal overheerlijke buffetten, barbecues, menu’s en veel meer voor om het even welke gelegenheid. Een gastronomische helpende hand? Die vindt u bij Home Cooking Romi, uw traiteur in Zonhoven.
 

Catering

Bent u op zoek naar een culinaire partner voor al uw evenementen? Kies dan voor Home Cooking Romi, die zorgt voor een professionele catering voor al uw genodigden. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, bedrijfshappening of een sportevent, de medewerkers verzorgen met het grootste plezier alle hapjes en drankjes!
 

Vlees, vis en bijgerechten barbecue

Is het goede weer in het land, dan komen de barbecuekriebels al gauw naar boven. Een lekker stukje rundfilet met romige sauzen, een scampibrochette in het gezelschap van knapperige groenten, stokbrood met kruidige boter en ga zo maar verder. Wilt u al deze lekkernijen voorschotelen aan uw gasten? Home Cooking Romi maakt het mogelijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief