Tabakspeciaalzaak Kastar

Openingsuren

Maandag 27/03 Gesloten
Dinsdag 28/03 07:00 - 18:00
Woensdag 22/03 07:00 - 18:00
Donderdag 23/03 07:00 - 18:00
Vrijdag 24/03 07:00 - 18:00
Zaterdag 25/03 07:00 - 18:00
Zondag 26/03 Gesloten

Foto’s

Info

Tabakspeciaalzaak Kastar staat tot uw dienst

Bent u op zoek naar een betrouwbare handelaar in kranten, magazines, kwalitatieve rookwaren en likeuren? Dan bent u op zoek naar Tabakspeciaalzaak Kastar! 
 

Tabakswaren

Tabakspeciaalzaak Kastar in de Dorpsstraat in Zonhoven is uw ontmoetingsplaats voor dag-, week- en maandbladen. Verder biedt zaakvoerder Wim u uiteraard tabakswaren aan zoals sigaretten, sigaren (waaronder handgedraaide Cubaanse sigaren) en e-sigaretten. Aangeboden merken in sigaren omvatten onder meer Olifant en BalMoral. Daar stopt het aanbod echter niet.
 

Geschenken, sterke dranken, geurkaarsen

U kan ook bij Tabakspeciaalzak Kastar terecht voor sterke dranken en likeuren, waaronder gin, whisky en cognac, en tal van geschenkartikelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld geurlampen van Ashleigh & Burwood en gezellige geurkaarsen van WoodWick en Yankee Candle. Kortom, Tabakspeciaalzaak Kastar biedt voor ieder wat wils! 
 

Tabakspeciaalzaak

Bij een aanbod kwalitatieve producten hoort uiteraard een goede service. Bij Tabakspeciaalzaak Kastar zal u zich steeds thuisvoelen in het moderne, warme interieur en zal u steeds met een glimlach ontvangen worden door Wim en zijn Team. Heeft u vragen of vindt u niet wat u zoekt? Dan kan u steeds bij de medewerkers van de zaak terecht, en zij zullen hun uiterste best doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. 
 

Dagbladhandel

Heeft u nog vragen of wenst u zelf het ruime aanbod van Tabaksspeciaalzaak Kastar te testen? Dan springt u maar eens binnen bij de zaak in de Dorpsstraat 48 te Zonhoven.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tabakspeciaalzaak Kastar een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Prettige feestdagen.... 8 Review door: Eric
Ze doen het goed... 8 Review door: Yana
Fijne feestdagen... 9 Review door: Lars
Doe zo verder.... 9,2 Review door: Madeleine
Zo blijven verder doen.... 10 Review door: Rabia
Super zaak,toppers!!!... 10 Review door: Leon
FIJNE MENSEN... 9,8 Review door: Judith