Openingsuren

Maandag 05/12 11:30 - 14:30
Dinsdag 06/12 Gesloten
Woensdag 07/12 Gesloten
Donderdag 08/12 Gesloten
Vrijdag 09/12 11:30 - 20:30
Zaterdag 10/12 11:30 - 20:30
Zondag 04/12 11:30 - 20:30

Foto’s

Info

Geniet van de vele culinaire specialiteiten bij De Polygone

De voormalige "Nieuwe Polygone" is omgetoverd tot "De Polygone". De nieuwe uitbaters staan niet alleen tijdens de middag voor je klaar, maar ook in de namiddag kan je er terecht in de tea-room en 's avonds kan je opnieuw genieten van vele culinaire specialiteiten. Nathalie, Alexia en Guido kijken er naar uit om je te ontvangen in hun brasserie - restaurant - tea-room.
 

Varkenswangetjes, koolvis, rundcarpaccio

Bij De Polygone heb je een mooie keuze uit de menukaart waar vele huisbereide gerechten op te vinden zijn. Alles wordt dagelijks vers bereid waardoor de kaart niet heel uitgebreid is, maar wel toepasselijk is voor iedereen. Je hebt onder meer de keuze uit spaghetti, varkenswangetjes, scampi's met een Duivels sausje, Serranoham kroketten en koolvis, ... Wekelijks melden we (de vrijdag) welke gerechten op de kaart staan (tot einde voorraad)  Elk gerecht wordt geserveerd met groenten, verse frietjes, mayonaise. 
 

Vers gebakken pannenkoeken, taart

In de namiddag kan je bij De Polygone terecht in hun gezellige tea-room voor een lekker warm tasje koffie, thee en met lekkere gerechten die typerend zijn voor een echte tea-room. Wat dacht je van overheerlijke vers gebakken pannenkoeken, een huisgemaakt stuk taart. Een koffieklets is nog nooit zo leuk en vooral lekker geweest als bij De Polygone.
 

Restaurant, brasserie, tea-room

Niet enkel 's middags, ook 's avonds kan je lekker gaan tafelen bij De Polygone. Ontdek hun heerlijke gerechten die boordevol smaak en beleving. Zij werken seizoensgericht en daardoor kan je steeds ten volle genieten van hun menu. Het stoofvlees en alle andere gerechten van De Polygone zijn het meer dan waard om je plaatsje te reserveren. Dit kan telefonisch via 0477/951 408, via mail: info@depolygone.eu of via hun Facebookkanaal. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Polygone een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond