Openingsuren

Maandag 17/05 Gesloten14:00 - 18:00
Dinsdag 18/05 Gesloten14:00 - 18:00
Woensdag 19/05 GeslotenGesloten
Donderdag 20/05 GeslotenGesloten
Vrijdag 21/05 14:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 09:00 - 18:00
Zondag 16/05 09:00 - 18:00

Foto’s

Info

Ambachtelijke micro koffiebranderij.

De ongeziene passie voor koffie richt zich bij zaakvoerder Isabelle niet louter en alleen tot het drinken van dit zwarte goud. Neen! Het gaat veel verder dan dat. In Zottegem bevindt zich Likowi, een ambachtelijke micro koffiebranderij waar koffiebonen met uiterste zorg en oog voor kwaliteit voor u worden gebrand. Heerlijke Koffie die al uw zintuigen prikkelt. Kom hem zelf proeven in het koffiehuis van Likowi. Valt hij bij u in de smaak? U vindt bij Likowi in de winkel een waaier aan vers gebrande koffie’s met telkens een unieke smaak en aroma. 
 

Huisgestookte Likeuren.

Het branden van koffie is niet de enige passie van zaakvoerster Isabelle. Ook het stoken van likeuren en gin’s heeft een passionele plaats in haar leven. Ook hier gaat ze tewerk met uiterste zorg en behoudt ze een streng oog op de kwaliteit. Zo worden alle fruitgenevers gestookt met verse vruchten, specifiek naar smaak voor u geselecteerd. Buiten het gamma genevers vindt u er ook nog diverse zelf gestookte gin’s, advocaat, elexier en krieken op genever.
 

Een mooie keuze aan geschenken. 

Bij Likowi kan je ganse jaar door terecht voor mooie geschenkideeën naar ieders smaak en budget. U vindt er een waaier aan geschenkpakketten voor zowel hem als haar. Of stelt u liever zelf uw pakket samen? Kom dan gewoon langs bij Likowi en ontdek het gamma aan vers gebrande koffie’s en likeuren om cadeau te doen aan vrienden, familie of gewoon voor jezelf.
                                       

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief