A & W Winnen bv

Info

A & W Winnen uit Zoutleeuw is de specialist in weegschalen, standaard en op maat voor de fruit- en groenteboer, de bakker, de winkelier, slachthuizen, de fabrikant van vleesbereidingen, betonproducten, bloem- en meelproducten. Het bedrijf uit Zoutleeuw is ook gespecialiseerd in automatisering van doseersystemen, afvulmachines, wegende mengers, industriële automatisering, PLC sturingen, alsook in elektrisch en mechanisch onderhoud van machines of installaties.
 

Labo weegschalen

A & W Winnen heeft een aanbod analysen weegschalen, speciaal om het analyseren van vaste of vloeibare stoffen. Ook weegschalen om de vochtigheidsgraad van een product vast te stellen vindt u hier, net zoals precisie weegschalen met een nauwkeurig weegbereik en karaat weegschalen om de graad van uw edelstenen te bepalen.
 

Industriële weegschalen

Bij A & W Winnen vindt u compacte weegschalen voor een snelle en precieze weging aan een compacte prijs. Ook tel weegschalen, ideaal voor de magazijnier om bv. schroeven te tellen vindt u hier. Daarnaast heeft de specialist in weegschalen ook kraanweegschalen om zware hangende lasten te wegen, winkelweegschalen met prijsaanduiding, weegplateau’s met oprijplaten en hangspoorwegers om lichtere hangende lasten te wegen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief