Tuinbouwmachines Pulinckx Herman

Openingsuren

Maandag 04/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 08:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 06/07 08:00 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag 07/07 08:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 08/07 08:00 - 12:0013:30 - 17:00
Zaterdag 09/07 09:00 - 12:00
Zondag 10/07 Gesloten

Info

Tuinbouwmachines Pulinckx Herman te Zoutleeuw is hét adres voor de fervente tuinliefhebber of tuinman

De zaak is verdeler van tuinmachines zoals frontmaaiers, grasmaaiers, grasmaaiers, kleine tractoren, maar ook voor batterijen en veel meer kan u terecht bij de specialist in Zoutleeuw.
 

Kawasaki, Metabo, Honda, Hitachi,...

Pulinckx Herman is verdeler van betrouwbare, kwalitatieve merken zoals Alko, Balfor, Belario forestello, Birchmeier, Briggs en Stratton, Echo, Felco, Hitachi, Honda, Husqvarna, Jonsered, Kaaz, Kawasaki, Kubota, Metabo, Nibbi, Oleo-Mac, Oregon, Shindaiwa en Sitrex. 
 

Gazonmaaiers, bosmaaiers, robotmaaiers,...

Mensen die houden van een mooi onderhouden grasperk doen er goed aan om hun machinerie en apparaten bij deze specialist terzake aan te kopen. Pulinckx Herman heeft alles in huis voor uw maaiwerken. Denk maar aan robotmaaiers, gazonmaaiers, tuintractoren, zitmaaiers, frontmaaiers, bosmaaiers en zero turn-maaiers. Voor uw vakkundige gazonverzorging vindt u hier kantensnijders.
 

Heggenscharen, grastrimmers

In de lente en zomer durven hagen en grasvelden wel eens welig floreren. Je doet er dan goed aan om tijdig bij te trimmen. Dit komt de gezondheid van uw gazon of haag ten goede en zorgt achteraf voor een mooiere teruggroei. In de winkel te Zoutleeuw vindt u trimmateriaal zoals heggenscharen en grastrimmers om deze taken vlotter en efficiënter te laten verlopen.
 

Bladblazers, hogedrukreinigers, grondboren,...

Uw tuin onderhouden is, afhankelijk van de klus, een redelijk arbeidsintensieve bezigheid. Pulinckx Herman maakt het u graag gemakkelijk met een van hun kwalitatieve apparaten. U vindt hier verschillende bladblazers, hogedrukreinigers, grondboren, grondfrezen en zelfs sneeuwblazers voor tijdens de wintermaanden.
 

Kettingzagen, doorslijpmachines,...

Tuinbouwmachines Pulinckx Herman voorziet de tuinman graag van allerlei materialen om te zagen. Zo vindt u hier kettingzagen, stoksnoeizagen, doorslijpmachines en ook zagen voor boomverzorgers. Voor meer info over het Merk Husqvarna in Geetbets, Husqvarna in Zoutleeuw of Husqvarna in Sint-Truiden: klik hier.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tuinbouwmachines Pulinckx Herman een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zorg goed vopr U en familie en p... 10 Review door: Laurent
Groot aanbod aan tuinbouwmachine... 9,6 Review door: Emile
Top... 7,7 Review door: Femke
Top service!... 8,1 Review door: Jelle