Info

Bertrand De Vos - De Vriese is een steenkapperij te Zulte met meer dan 40 jaar ervaring. U kan er terecht voor allerlei steensoorten die naar uw wens bewerkt worden, zoals marmer, arduin, graniet, natuursteen en witsteen. De toepassingen variëren van woningbouw - schouwen, trappen, badkamers, keukenbladen, ... - tot grafmonumenten zoals urnes en grafzerken. 

 

Maatwerk in de mooiste steensoorten

Bertrand De Vos in Zulte is gespecialiseerd in maatwerk in arduin en marmer.
Wanneer een dierbare overlijdt, wenst u hem/haar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Bertrand De Vos neemt uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en zorgt vervolgens voor een grafzerk en/of urneveld monument in arduin, graniet, of natuursteen op maat.
 

Gepersonaliseerde accenten in uw woning

Houdt u van accenten uit graniet, witsteen of natuursteen in uw woning? Steenkapperij Bertrand De Vos - De Vriese te Zulte zorgt voor een unieke uitstraling, zowel binnen als langs uw woning.

Zo voorziet de vakman uw woning graag van prachtige arduindorpels en deuromlijstingen, maar ook schouwen, trappen en keukenbladen behoren tot de mogelijkheden, net als venstertabletten in marmer.

Wenst u graag natuursteen te gebruiken in uw woning, maar zou u graag meer informatie inwinnen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of ga eens langs in de zaak. De vriendelijke zaakvoerster staat u graag bij met suggesties en advies.
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk... 7,8 Review door: Helena
Zeer vriendelijk!... 7,7 Review door: Estelle
in orde... 7 Review door: Deborah
Heel klantvriendelijk vroeg of l... 9,2 Review door: Regine
steeds vriendelijk , humor ,een... 9,8 Review door: Daniël
Je mag trots zijn op wat je nog... 10 Review door: Martine