Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

SCHILDERWERKEN EN DECORATIEWERKEN DEBO
Specialist in zorgeloos woongenot

 

De impact van kleur op een woning is bijzonder groot. Ze geeft de sfeer en uitstraling mee die de bewoners beogen. Schilder- en decoratiewerken Debo zorgt steeds voor een oplossing die helemaal op de smaak van de klant is afgestemd. Verkies je warme tinten of hou je van een strakke stijl? Dit familiebedrijf beheerst alle technieken om een echt thuisgevoel te creëren!

Familieonderneming 
Eddy De Sloovere staat al vele jaren in het vak. Samen met zoon Jonah, de opvolging en coördinatie van echtgenote Anja Boutens en vijf deskundige vaklui verzorgt hij alle binnen- en buitenschilderwerk. Ook raamdecoratie (Louverdrape), vloerbekleding en gyprocwerken zijn een kolfje naar de hand deze specialist.

Schilderwerken
“De keuze van de juiste kleuren maakt echt het verschil in een interieur”. Om de klant wegwijs te maken door het aanbod, gaan we graag bij hem langs. Vanuit onze ervaring kunnen we dan vrijblijvend de optimale kleuren en materialen aanreiken. Onze vaklui zorgen steeds voor een perfecte uitvoering en afwerking. Debo staat tevens garant voor het schilderen van alle buitenschrijnwerk en poorten.

Raamdecoratie
Op het vlak van raamdecoratie kiest Debo met Louverdrape voor stijl en comfort. De lamellen in diverse maten, materialen en kleuren laten je toe om zelf te bepalen hoeveel zonlicht door het raam mag priemen. Je geniet dus steeds van een optimale lichtinval.

Vloerbekleding
Debo weet raad met elke vloerbekleding: vinyl, tapijt, parket, laminaat … Tapijttegels zijn mogelijk in tal van creatieve dessins. Ze geven de vloer een extra dimensie en een exclusieve look. Ze zijn geluiddempend, comfortabel en warmte-isolerend en worden niet enkel in de woning toegepast, maar zijn ook zeer geliefd in handels- en horecazaken.

Vakwerk
Wie een beroep doet op Debo, opteert voor echt vakwerk zonder zorgen of stress. Alle projecten worden volgens de regels van de kunst uitgevoerd en dat voor een democratische prijs. Het resultaat is een interieur dat te allen tijde sfeervol en harmonieus oogt!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief