Heko Projects

Openingsuren

01/10
01/10
01/10
01/10
01/10
01/10
01/10

Info

Heko Projects te Olsene (Zulte) staat reeds jaren bekend in de bouwsector en beschikt over een jarenlange ervaring in totaalprojecten houtconstructies. Je kan er steeds rekenen op deskundig en professioneel advies op maat van de klant alsook steeds een kwalitatieve afwerking. bij Heko projects kan ondermeer terecht voor: 

 

Zaag, en afkantservice. 

 

Bij Heko Projects bvba kan je tevens terecht voor al uw interieur plaatmaterialen. Zij zagen alles voor u perfect op maat en zorgen voor een propere afwerking in Melamine, ABS of Laminaat. Indien gewenst kunt u deze stukken ook door ons laten frezen zoals  rijboring, potscharnieren en verstekken.   

 

In combinatie met de geleverde stukken kunnen wij u ook voorzien van de juiste scharnieren, schroeven, handgrepen etc...

 

Op maat van de klant! 

 

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte carport? Of heb je nood aan een houten skelet voor een pergola? Bij Heko Projects bouwen ze voor u alles op maat. Ook maatkasten, keukens en dressings worden in eigen huis gemaakt en met de uiterste zorg door ons geplaatst. Bij HEKO projects bvba beschikken ze over de nodige know-how om naar jou wensen en budget het nodige te realiseren.

 

Bezoek vandaag nog hun website of like hen op facebook.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief