Storitex

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 10:00 - 18:00
Woensdag 12/05 10:00 - 18:00
Donderdag 13/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 14/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 17:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Storitex in Zutendaal is voornamelijk gespecialiseerd in raamdecoratie zoals glas- en overgordijnen, optreksystemen en zonwering. Verder beschikt de winkel over een ruim assortiment aan eindafwerking voor uw interieur zoals tapijten, kussens, bad- en bedlinnen en tafellakens.
 

Raamdecoratie

Overgordijnen creëren niet enkel een warme sfeer in uw interieur, ook houden ze in de koude wintermaanden de warmte in huis en zorgen ze ervoor dat het in de zomermaanden lekker koel blijft binnen. Bij Storitex in Zutendaal ontdekt u ook de voordelen van glasgordijnen, optreksystemen en schuifpanelen.
 

Zonwering

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. 
Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam.

Plissé komt oorspronkelijk uit het Frans en betekent geplooid. De stof van een plissé gordijn kenmerkt zich dan ook door de plooien. Dat maakt een plissé gordijn tot een strak en tegelijkertijd elegant raamdecoratieproduct dat de ruimte sfeervol tot leven laat komen. Met plissé-gordijnen kan men spelen met licht, vormen en kleuren.

Met horizontale jaloezieën kan u perfect zelf de intensiteit en richting van het licht bepalen. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kan u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

Verticale jaloezieën, oftewel lamellen, bestaan uit verticale stroken uit textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georiënteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen die doorgelaten wordt.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief