Openingsuren

Maandag 03/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/03 GeslotenGesloten
Woensdag 29/03 08:30 - 11:3013:30 - 19:00
Donderdag 30/03 08:30 - 11:3013:30 - 19:00
Vrijdag 31/03 08:30 - 11:3013:30 - 19:00
Zaterdag 01/04 06:30 - 17:00
Zondag 02/04 GeslotenGesloten

Info

Kapsalon Gibelle/haarkliniek 

Kapsalon Gibelle – Pruikenshop in Zwalm helpt graag iedereen aan een mooi kapsel naar hun wensen. Wilt u graag een pruik kiezen? Dan kan u in de pruikenshop terecht, er is voor elke prijs wel een pruik ter beschikking die u een leuke look geeft en waar u uw zelfvertrouwen mee terugvindt. Heb he problemen met je haar of hoofdhuid dan kunnen we een haardiagnose doen in de haarkliniek en de gepaste behandeling voorstellen. 
 

Kapsalon

Voor elk kapsel kan u uw haar laten knippen, kleuren en afwerken naar uw wensen. Wij luisteren aandachtig en willen u met een glimlach naar buiten laten gaan. Wilt u graag eens iets nieuws proberen maar weet u niet wat u goed zou staan? Wij geven advies naar het kapsel dat het beste bij u past! 
 

Pruikenshop

In de pruikenshop krijgt u de kans om in alle privacy samen te bespreken welke pruik u het beste past, zowel qua draagcomfort als qua model. U kan in alle discretie uw verhaal doen, ik luister graag en help u zo met de zoektocht naar een pruik waar u zich gemakkelijk bij voelt. Ik kies samen met u het model dat u wenst, met de gewenste haarkleur en het meest gepaste materiaal.  Door het ruime aanbod is er voor elke prijs wel een mooie mogelijkheid voor u. 

Clinique de cheveu/haarkliniek
 

Mode- en beauty accessoires

In de winkel vindt u verschillende leuke handtassen, juwelen en geschenken. Daarnaast zijn er nog badartikelen en scentchips met heel veel verschillende geuren. Ook is er veel keuze in wenskaarten en funartikelen, ideaal als geschenken! In de winkel vindt u het volledige aanbod artikelen terug. 
 
Kom zeker eens langs bij Kapsalon Gibelle – Pruikenshop en laat u echt verwennen. Wees verzekerd dat u met een glimlach en een prachtige nieuwe snit terug buitenwandelt! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Gibelle - Pruikenshop een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Veel sterkte en moed in deze biz... 10 Review door: Dimitri
Ik wens dat ze vlug terug kan st... 9,9 Review door: Mady
Top!... 7,7 Review door: Lars
Zeer vriendelijk!... 8,3 Review door: Bo
Super toffe kapster en niet duur... 10 Review door: Maureen
Niet groot maar gezellig !... 9,1 Review door: Jan
blijven verder doen zoals je bez... 10 Review door: Angeline