Tuinonderhoud en Renovatie Dirk

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Geniet het ganse jaar door van een mooie tuin.

Het ganse jaar door genieten van een prachtige tuin is niet vanzelfsprekend aangezien er heel wat komt bij kijken. Bovendien ontbreekt voor velen de tijd die nodig is om de tuin optimaal te onderhouden. Tuinonderhoud en renovatie Dirk beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw tuin het ganse jaar door in optimale omstandigheden te onderhouden. Zo kan u steeds genieten van een mooie en gezonde tuin. Of het nu gaat om het maaien en verzorgen van uw gazon, het wieden van onkruid, snoeien van planten, struiken en fruitbomen. Dirk Hoebeke heeft een passie voor groen en streeft steeds voor het perfecte resultaat. 
 

Uw expert in het verjongen van hagen. 

Een haag is vaak de perfecte afscheiding van andere locaties in uw tuin en de openbare weg. Maar vaak wordt het snoeien ervan door allerlei omstandigheden uitgesteld waardoor de haag te groot en te breed wordt. Tuinonderhoud en renovatie Dirk is gespecialiseerd in het verjongen van hagen. Zijn vakkennis heeft hij opgedaan in erkende opleidingscentra.

Indien u het wenst en zonder verdere verplichtingen komt hij langs voor een gratis demo bij problemen of twijfels bij het snoeien van uw planten.
 

Tuinonderhoud en renovatie Dirk staat borg voor veilig spuiten. 

Het is al enige tijd bekend dat particulieren geen gebruik meer mogen maken van bepaalde sproeistoffen. Dirk Hoebeke beschikt echter over een fytolicentie, dit is een certificaat van de federale overheid dat aangeeft dat een professionele gebruiker op een correcte manier met dergelijke gewasbeschermingsmiddelen kan en mag omgaan. Zo bent u zeker dat de risico’s van deze handelingen voor mens, dier en leefmilieu zoveel mogelijk beperkt blijven. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief