Van Der Stock Wim

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 GeslotenGesloten
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Kinesitherapeut Van Der Stock Wim is gelegen in Zwijndrecht. De specialist behandelt de pijn of helpt u revalideren door gebruik te maken van verschillende methodes zoals massages en spieroefeningen.

De kinesitherapeut uit Zwijndrecht zorgt ervoor dat elke patiënt een individuele behandeling krijgt voor zijn of haar specifiek probleem. Zo kan u hier terecht voor pijn bij een hernia, whiplash, sportblessures, rugpijn of spierpijn.
 

Kinesitherapie

Door het toepassen van kinesitherapie zorgt Van Der Stock Wim ervoor dat probleemgebieden in uw lichaam weer beter gaan functioneren, ook wanneer u lijdt aan een chronische aandoening. Kinesitherapie behandelt pijnlijke zones in het lichaam, zoals bijvoorbeeld gekwetste spieren, verstijfde gewrichten en letsels aan zenuwen.
 

Manuele therapie

Dankzij manuele therapie helpt kinesitherapeut Van Der Stock Wim u om uw stroeve gewrichten en spieren los te maken en zeurende pijn een halt toe te roepen. Vooral nek- en rugklachten kunnen met manuele therapie een halt toe geroepen worden.

Manuele therapie richt zich op het herstellen en verbeteren van het bewegingsapparaat is aangewezen bij blessures aan spieren, gewrichten en beenderen, pijnklachten, geblokkeerde gewrichten en bewegingsbelemmeringen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief