Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van België op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Gesloten

Foto’s

Info

Arbos Boomverzorging draagt zorg voor de natuur

Arbos Boomverzorging is een boomverzorgingsbedrijf in Aalter. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van fruitbomen en snoeien van bomen. Ook wanneer u uw tuin wenst aan te planten, voor het vellen van bomen en verbeteren van de bomen kan u door Arbos Boomverzorging geholpen worden. Daarnaast behoort boomveiligheid en boomonderzoek tot de hoofdactiviteiten. 
 

Bomen planten en verplanten

Wilt u graag bomen planten, maar weet u niet goed hoe u dit doet, of welke bomen de beste keuze zijn? Arbos Boomverzorging zorgt ervoor dat u de juiste boomsoort plant op de juiste plaats. Zo bent u al een stap dichter bij een boom die lang gezond blijft.
Afhankelijk van de situatie kan Arbos Boomverzorging grote bomen verplanten. Voor advies op maat kan u de specialist uit Aalter contacteren.
 

Snoeien en vellen van bomen

Arbos Boomverzorging heeft al vele jaren ervaring in het snoeien en vellen van bomen. Zowel voor het snoeien van laanbomen als bomen in privé tuinen kan u het bedrijf uit Aalter contacteren. Arbos Boomverzorging is eveneens de specialist in het vellen van bomen op moeilijke locaties.
 

Onderzoek boomveiligheid en beplanting  

Arbos Boomverzorging voert onderzoeken uit naar groeiplaatsverbetering en beplanting onder bomen. De specialist onderzoekt ziektes zowel in de bodem als hoog in de boom.
 

Fruitbomen

Het is leuk om zelf sappige en gezonde vruchten te kunnen oogsten in uw tuin, al vragen fruitbomen een constante, goede verzorging. Het is dus belangrijk om aandacht te besteden aan een correct onderhoud. Contacteer Arbos Boomverzorging om u ervan te verzekeren dat uw fruitboom een succes wordt.

Contact opnemen met Arbos Boomverzorging kan telefonisch. 

Ligging en routebeschrijving