Geert Martens

Openingsuren

Maandag 05/06 16:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 16:00 - 18:00
Woensdag 07/06 16:00 - 18:00
Donderdag 08/06 16:00 - 18:00
Vrijdag 09/06 Gesloten
Zaterdag 03/06 08:30 - 12:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Geert Martens: voor ophaling, recyclage en containerdienst voor oude metalen en oud ijzer

Het familiebedrijf Geert Martens uit Aalter is een recyclagebedrijf dat gespecialiseerd is in de ophaling en recyclage van ferro metalen en non-ferro metalen. Zij plaatsen ook zelf containers voor metalen, maar dit is echter maar één van hun vele diensten die zij aanbieden. 
 

Ophaling Oude metalen

Recycleer jouw oude metalen bij Geert Martens, zo kies je voor een vlotte verwerking van oude metalen. Je bestelt bij hen een container maar je kan ook gerust de kleinere hoeveelheden zelf binnenbrengen op het bedrijfsterrein. Indien de oude metalen in de containers midner dan 3 ton wegen, dan zal er een verplaatsingskost worden aangerekend. Zowel particulieren als handelaars zijn meer dan welkom om je oude metalen bij Geert Martens te recycleren. 
 

Recyclage van oude metalen

Zorg ervoor dat jouw oude metalen en Recupel producten goed terechten en breng ze naar het recyclagebedrijf van Geert Martens, zij zorgen voor nieuw leven van oude metalen. Ze plaatsen containers bij bedrijven, kmo's en containerparken. Bovendien breng je kleine hoeveelheden metalen binnen op hun bedrijfsterrein als bedrijf, landbouwer of particulier. Voor een vlotte verwerking raden ze je wel aan om vooraf een telefonische afspraak te maken via het nr. 09/374 11 96. 
 

Containerdienst

Geert Martens staat in voor het leveren en ophalen van containers. Jij vertelt waar en wanneer je een container wilt plaatsen en hoe frequent je deze wilt laten ledigen. Zij zorgen voor al de rest. Hun vrachtwagens worden bestuurd door hun eigen chauffeurs en vervoeren tot wel meer dan 10 ton. Via hun website http://www.gm-metals.be/ geven zij je nog enkele tips voor een snelle en efficiënte samenwerking. 
 

Portaalcontainers

Ook voor de levering en ophaling van portaalcontainers heb jij de touwtjes volledig in handen. Laat Geert Martens weten waar en wanneer je een portaalcontainer wilt plaatsen en hoe frequent je deze wilt laten ledigen. Ook daarbij zorgen zij voor al de rest. Daarnaast geven zij je ook enkele tips die je kan vinden op hun website http://www.gm-metals.be/ . 
 

Oude metalen en ijzerafval ophalen

Geert Martens is hét recyclagebedrijf voor bedrijven kmo's en containerparken. Zij zorgen voor de verwerking van ferrometalen zoals staal, blik, zwaar ijzer,... maar ook voor non-ferrometalen zoals rood of geel koper, brons, aluminium, zink,... Daarnaast zijn Recupel producten zoals elektro apparaten en lampen in de juiste handen bij Geert Martens. Zij zijn actief in de regio's Aalter, Brugge, Deinze, Eeklo, Evergem, Gent, Knesselare, Maldegem, Nevele, Tielt, Wondelgem, Zelzate, Zomergem. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Geert Martens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond