Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 08:00 - 18:00
Woensdag 28/02 08:00 - 18:00
Donderdag 29/02 08:00 - 20:00
Vrijdag 01/03 08:00 - 20:00
Zaterdag 24/02 07:00 - 17:00
Zondag 25/02 Gesloten

Foto’s

Info

Voor het perfecte kapsel op maat moet je bij Hair Studio Katleen in Aalter zijn

Hair Studio Katleen is gevestigd in Aalter en streeft telkens naar het perfecte kapsel op maat zodat alle klanten met een tevreden gevoel het kapsalon verlaten. Het kapsalon heeft dankzij de jarenlange ervaring en expertise steeds de nieuwste technieken in de vingers. Je kan er terecht voor haarkleuringen, brushings, knippen en opsteken van je haren. 
 

Kapsalon voor dames, heren en kinderen in Aalter

Katleen van Hair Studio Katleen verzorgt elk kapsel tot in de puntjes en dit bij zowel dames, heren als kinderen. Zij realiseert vakkundig het kapsel waar je van droomt, daarmee houdt ze rekening met de stijl en de mogelijkheden van je haar. Je kan steeds rekenen op een professionele haarbehandeling met veel zorg. Er worden enkel en alleen kwalitatieve haarproducten van Medavita gebruikt. 
 

Haarkleuringen of kleur bijwerken.

Wens je een nieuwe haarkleur of moet de kleur bijgewerkt worden, je haren zijn in de beste handen bij Hair Studio Katleen. Zij kleurt niet alleen je haren maar zorgt er telkens voor dat je haren de juiste verzorging en een goede voeding krijgen zodat je haren die natuurlijke glans bekomen.
 

Feestkapsels voor al uw feesten .

Een communie, trouwfeest of een ander evenement op de planning? Steel de show met een mooi opsteekkapsel dat gegarandeerd de hele dag op z’n plek blijft. Vertel gerust welk kapsel jij in gedachten had en het ervaren kapsalon Hair Studio Katleen bezorgt jouw het feestkapsel van uw dromen.
 

Kapsalon Aalter

Wil je er feestelijk tip top eruit zien of wens je een nieuwe look met gratis deskundig advies, samen met jou gaat Katleen op zoek naar de perfecte snit voor jou. Hair Studio Katleen is het kapsalon waar jouw dromen zullen uitkomen. Dankzij het rustige interieur en de glimlach van Katleen zal jij je snel op het gemakt voelen bij Hair Studio Katleen in Aalter. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair Studio Katleen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond