Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Gesloten
Dinsdag 26/05 08:00 - 18:00
Woensdag 27/05 08:00 - 18:00
Donderdag 28/05 08:00 - 20:00
Vrijdag 29/05 08:00 - 20:00
Zaterdag 30/05 07:00 - 17:00
Zondag 31/05 Gesloten

Foto’s

Info

UPDATE Corona -crisis.

Beste klanten,

Met een dubbel gevoel laat ik weten dat ik beslist heb om het kapsalon voor enige tijd te sluiten vanwege het Corona - virus.
Dit voor het welzijn van ons allemaal.
Ik hoop dan ook op Jullie begrip hiervoor en Jullie snel gezond en wel terug te mogen zien.
Bij deze wens ik iedereen een goede gezondheid toe in deze kwade dagen.

Groetjes Katleen.
Hair Studio Katleen is gevestigd in Aalter en streeft naar het perfecte kapsel op maat, zodat alle klanten met een tevreden gevoel naar buiten wandelen. Het kapsalon heeft dankzij jaren ervaring en expertise steeds de nieuwste technieken voor u klaar. U kan hier terecht voor haarkleuringen en het brushen, knippen of opsteken van uw haar. Dus, wilt u er voor een feestelijkheid tip top uitzien of wenst u een nieuwe look en wilt u graag advies? Samen met u gaat deze kapster op zoek naar de perfecte snit voor u. U kan steeds rekenen op een professionele haarbehandeling met veel zorg én met de kwalitatieve haarproducten van L'Oréal. Hair Studio Katleen verzorgt uw kapsel tot in de puntjes, zowel bij dames, heren, als kinderen.
 

Kapsalon voor het hele gezin

Hair Studio Katleen realiseert vakkundig uw gedroomd kapsel, rekening houdend met de stijl en de mogelijkheden van uw haar.. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen in het kapsalon te Aalter terecht voor een nieuw kapsel.

U kan langsgaan bij de kapper voor het knippen van de haarpunten, tot het creëren van een totaal nieuwe snit. Hair Studio Katleen beheerst alle kniptechnieken tot in de kleinste details en tovert het perfecte kapsel tevoorschijn, om het resultaat helemaal af te maken met een brushing.
 

Feestkapsels

Een communie, trouwfeest of een ander evenement op de planning? Steel de show met een mooi opsteekkapsel dat gegarandeerd de hele dag op z’n plek blijft. Vertel gerust welk kapsel u in gedachten had en het ervaren kapsalon Hair Studio Katleen bezorgt u het feestkapsel van uw dromen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief