Aarschotse Verwarmingscentrale bv

Openingsuren

Maandag 03/10 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Dinsdag 04/10 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woensdag 05/10 Na afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraak
Zondag 02/10 Gesloten

Foto’s

Info

Verwarm je tijdens de koude dagen dankzij Aarschotse Verwarmingscentrale

Aarschotse Verwarmingscentrale Van den Broeck bvba te Aarschot is jouw specialist in verwarming, ventilatie en sanitair! Naast haar goede naam en jaren ervaring in de sector wordt een goede kwaliteit je steeds gewaarborgd door de topmerken wiens installaties geïnstalleerd worden, waaronder Viessmann, Henrad en Radson.
 

Verwarmingsinstallaties, vloerverwarming

Bij de Aarschotse Verwarmingscentrale kan je terecht voor levering en plaatsing van tal van verwarmingsinstallaties. Deze installaties omvatten systemen die opgewarmd worden via gas, stookolie en warmtepompen. De manier waarop jouw woonst verwarmd wordt kan ook variëren. Geniet dankzij de Aarschotse Verwarmingscentrale van klassieke radiatoren, maar ook vloerverwarming, inox schouwen en schouwdoorvoeringen.
 

Waterbehandeling, sanitair en loodgieterij

Zoals wel vaker voorkomt in de sector is de Aarschotse Verwarmingscentrale niet alleen beschikbaar voor de installatie en renovatie van uw verwarmingssystemen, maar ook voor diverse sanitaire en loodgieterswerken, waterbehandeling, sanitaire installaties en sanitaire toestellen, en loodgieterij. Hier moet wel als nuance toegevoegd worden dat de firma niet aan dakwerken doet. Zij herstellen en onderhouden ook jouw reeds bestaande sanitaire en cv-installaties en staan je graag bij met professioneel advies.
 

Erkend aannemer en brandertechnicus

Verder staat de Aarschotse Verwarmingscentrale bekend als erkend aannemer voor openbare en privé-werken, zo weet je zeker dat jij jouw vertrouwen in deze firma kunt leggen! Daarnaast zijn ze ook erkend als brandertechnicus: ze voorzien het reinigen van ketels en schouwen, en het afstellen van branders (stookolie + gas (G1, G2, G3)) met wettelijk attest. Aarschotse Verwarmingscentrale biedt steeds een eerlijke gratis prijsofferte. Ook verkoop, levering en technische bijstand aan zelfplaatsers. Van den Brock Eddy en zijn professioneel team staan steeds tot jouw dienst. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Aarschotse Verwarmingscentrale bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top service!... 9 Review door: Van Tongelen
Doe verder zoals je bezig bent !... 9,7 Review door: Steven
De beste wensen voor 2021... 9,8 Review door: Marc
Prettige feestdagenrn... 10 Review door: Storms
Doe zo voort... 7,7 Review door: Diego