Aarschotse Verwarmingscentrale bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiรซ op 21/07
Maandag 20/07 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Dinsdag 21/07 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woensdag 22/07 Na afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 18/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 19/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Aarschotse Verwarmingscentrale Van den Broeck bvba te Aarschot is uw specialist in verwarming, ventilatie en sanitair! Naast haar goede naam en jaren ervaring in de sector wordt een goede kwaliteit u steeds gewaarborgd door de topmerken wiens installaties geïnstalleerd worden, waaronder Viessmann, Henrad en Radson.
 

Alle soorten verwarming

Bij de Aarschotse Verwarmingscentrale kan u terecht voor levering en plaatsing van tal van verwarmingsinstallaties. Deze installaties omvatten systemen die opgewarmd worden via gas, stookolie en warmtepompen. De manier waarop uw woonst verwarmd wordt kan ook variëren. Geniet dankzij de Aarschotse Verwarmingscentrale van klassieke radiatoren, maar ook vloerverwarming, inox schouwen en schouwdoorvoeringen.
 

Waterbehandeling, sanitair en loodgieterij

Zoals wel vaker voorkomt in de sector is de Aarschotse Verwarmingscentrale niet alleen beschikbaar voor de installatie en renovatie van uw verwarmingssystemen, maar ook voor diverse sanitaire en loodgieterswerken, waterbehandeling, sanitaire installaties en sanitaire toestellen, en loodgieterij. Hier moet wel als nuance toegevoegd worden dat de firma niet aan dakwerken doet. Wij herstellen en onderhouden ook uw reeds bestaande sanitaire en cv-installaties en staan u graag bij met professioneel advies.
 

Erkend aannemer en brandertechnicus

Verder staat de Aarschotse Verwarmingscentrale bekend als erkend aannemer voor openbare en privé-werken, zo weet u zeker dat u uw vertrouwen in deze firma kunt leggen! Daarnaast is ze ook erkend brandertechnicus: ze voorziet het reinigen van ketels en schouwen, en het afstellen van branders (stookolie + gas (G1, G2, G3)) met wettelijk attest.

Aarschotse Verwarmingscentrale biedt steeds een eerlijke gratis prijsofferte. Ook verkoop, levering en technische bijstand aan zelfplaatsers.

Tot uw dienst.
Van den Broeck Eddy 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer goed... 8,9 Review door: Yvette
topservice... 9,5 Review door: Jenny
Doe zo voort... 10 Review door: Paul