Armand Mathijs Projects

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Gesloten

Foto’s

Info

 

Geniet van jouw droomtuin dankzij Armand Mathijs Projects

Ben jij op zoek naar iemand die het idee van jouw droomtuin in werkelijkheid kan omzetten? Dan ben jij bij tuinarchitect Armand Mathijs aan het juiste adres. Naast een specialist in tuinaanleg kan je ook beroep doen op Armand voor het aanleggen van jouw terras, oprit of tuintrap. Een uitdaging zoals een daktuin of vijver is ook iets wat hij met plezier aanneemt. Met andere woorden, geen uitdaging is hem teveel!
 

Tuinontwerp

Een goed ontworpen tuin, herken je doordat je er het hele jaar door plezier aan beleeft. Een tuin moet een plek zijn om tot rust te komen. De juiste beplanting, coördinatie en architectuur kunnen hier een bepalende rol in spelen. Samen met jou ontwikkelt Armand Mathijs van Armand Mathijs Projects ontwerpen die meteen de specifieke troeven van je tuin maximaal uitspelen.
 

Tuinaanleg

Heb jij het perfecte ontwerp gevonden, dan kun je daarna ook op Armand beroepen om deze tot werkelijkheid te laten komen! Via de website van Armand Mathijs Projects website https://www.armandmathijs.be/ kan je alvast een glimp opvangen van een paar tuinen die in de kijker staan. 
 

Tuinonderhoud

Wil jij dat je tuin er steeds even mooi uit blijft zien? Het motto van Armand Mathijs Projects luidt: 'Beleef plezier in je tuin, maar wees er geen slaaf van.' Met andere woorden laat Armand en zijn team jouw tuin verzorgen zodat jij lekker kunt genieten! Neem voor meer informatie zeker een kijkje op de website. Hier kan je misschien nog wat extra inspiratie opdoen via de foto’s van reeds verwezenlijkte projecten. Ben je overtuigd van de kwaliteit van het werk? Neem dan contact op via het nummer 016/57 04 40.

 

Tuinarchitectuur

Een tuin die mooi oogt in alle seizoenen, dit is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar, volop genieten van de 'groenste kamer' van je woning. Voor Armand Mathijs Projects maakt het geen verschil of je tuin groot of klein is, ommuurd of met een panoramische uitkijk, hellend of vlak,... Elke situatie inspireert Armand opnieuw op creatieve voorstellen te doen en ze ook te realiseren op maat van jouw wensen en budget. De tuinen worden steeds afgewerkt met kwaliteitsmateriaal. Zo beleef je een lange tijd plezier aan je tuin, je kijkt er immers je hele leven op. Waar wacht je op, geniet van de mooie dagen in jouw droomtuin die gerealiseerd wordt door Armand Mathijs Projects in Aarschot. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief