Damesboetiek Bess

Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 09:30 - 18:00
Woensdag 21/02 09:30 - 18:00
Donderdag 22/02 09:30 - 18:00
Vrijdag 23/02 09:30 - 18:00
Zaterdag 24/02 09:30 - 18:00
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Stijlvolle dameskleding, ook voor een maatje meer? Daarvoor moet u bij Boetiek Bess zijn. De damesboetiek is gelegen in het hartje van Aarschot en biedt merkkleding om u op en top vrouw te voelen, evenals bijhorende accessoires. Met tal van merken in het aanbod en een voortdurend wisselende etalage, werkt een bezoek aan Boetiek Bess altijd inspirerend.
 

Damesboetiek ook voor grote maten

Bent u een dame die graag jong en stijlvol gekleed gaat? Dan is Boetiek Bess uw kledingzaak bij uitstek. Styliste Monik Van Rompaey is al jaren gepassioneerd met mode bezig. Door haar persoonlijke aanpak weet ze precies welke stijl haar klanten nog mooier maakt.

Bij Boetiek Bess in Aarschot kan u kiezen uit tal van exclusieve merken in kwalitatieve dameskleding. De collecties worden op de voet gevolgd en ook voor dames met een maatje meer is er een mooi en uitgebreid assortiment. Zo vindt u hier elegante rokken, aantrekkelijke kleedjes en stijlvolle blouses en topjes. Ook voor een mooi accessoire kan u bij Boetiek Bess in Aarschot terecht.

Voor alle dames die houden van stijl en uitstraling heeft Bess stralende collecties van merken zoals Marccain, Airfield, Margittes, Leo & Ugo , Sonia Fortuna e  Joseph Ribkoff .
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Damesboetiek Bess

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Damesboetiek Bess een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond