Openingsuren

Maandag 08/03 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 09/03 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 10/03 Gesloten
Donderdag 11/03 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 12/03 08:30 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 13/03 08:30 - 12:00
Zondag 14/03 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut C-Nails & Beauty

Reeds 30 jaar is zaakvoerster Conny van schoonheidsinstituut C-nails & Beauty in Rillaar een gevestigde waarde, waar je steeds terecht kan om je lekker te laten verwennen.Je kan er terecht voor verscheidene behandelingen.
 

Gelaatsverzorging

Je kan een gelaatsverzorging kiezen die vooral gebaseerd is op anti-rimpel en huidverjonging. Conny werkt steeds met de kwaliteitsproducten van Mary Cohr. Je gelaat heeft veel te verduren, als je nu een vette, droge of normale huid hebt, een gelaatsverzorging van bij C-Nails & Beauty doet altijd wonderen en geeft je een nieuwe boost om er tegenaan te gaan.
 

Epilatie

Wil je voor een langere tijd dan een paar dagen afrekenen met ongewenste haargroei, ga langs bij C-Nails & Beauty en laat je haren op een professionele manier verwijderen door Conny. Op deze manier zorg je er voor dat je nooit last zult hebben van ingegroeide haren en bovendien blijven je haren voor een lange tijd weg. Dit betekent tijdwinst en je bent verlost van dat vervelend ontharen. Je hebt de keuze uit de standaard epilatie of via suikerontharing. 
 

Manicure

Bij C-nails & Beauty kan je kiezen voor een gewone manicure of voor acrylnagels, gelnagels en gelpolish en dit in een french-color of met nailart, er is voor ieder wat wils. Handen vallen op, ze zijn één van de eerste zaken waar mensen naar kijken, Ook moeten ze vaak veel trotseren zoals producten en weersomstandigheden. Het is dus van groot belang dat jij je handen altijd mooi laat verzorgen. 
 

Make-Up

Conny volgt ook op geregelde basis cursussen om steeds op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en technieken om u zo goed mogelijk te kunnen verder helpen. Heb je een belangrijke afspraak, een evenement gepland of wil je een fijne avond beleven met make-up die perfect bij je past, maak dan je afspraak bij Conny van C-Nails & Beauty.
 

Opleiding nagelstyliste

Wil je graag leren hoe jij de gelnagels zelf kan plaatsen? Geen probleem, dan kan je bij C-nails & Beauty geregeld een opleiding nagelstyliste volgen. Kijk ook op hun Facebook pagina om hiervan op de hoogte te blijven en in te schrijven. ( https://www.facebook.com/NailoverBelgie/ )
 

Nailover

Nailover is een Italiaans merk en brengt producten die ontworpen, gemaakt en getest zijn in een eigen laboratorium. Zo kan dit topmerk volgens de Europese Kwaliteitsnormen de beste kwaliteit garanderen. Nailover is een heel vernieuwd produkt dat sinds najaar 2015 op de markt is. Het zijn fantastische producten die volledig aangepast zijn aan de behoeften van de nagelstylistenn De producten zijn de beste keuze voor wedstrijden, makkelijk en geweldig om mee te werken, ze verlenen de beste resultaten zelfs voor de meest extreme vormen. Het bestaat uit een volledig gamma van nagelproducten, soak off, gel, acryl, penselen, sjablonen, acryl verfjes, vijlen en zoveel meer.
Wanneer je vragen hebt kan je steeds bij C-Nails & Beauty terecht.
 

Webshop

Nagelstudio C-nails & Beauty heeft een eigen webshop en is verdeler van de merken Kydu en Brillbird. Neem zeker eens een kijkje via https://www.nailover.be/ , ga zelf aan de slag met professionele producten en wordt een echte master in het vak dankzij Conny van C-Nails & Beauty. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

We wensen je nog veel succes in... 10 Review door: Dirk
Onze beste wensen... 10 Review door: Marina
Conny is vrolijk... 8,5 Review door: Marc
Conny is een joviale persoon... 8,6 Review door: Conny
Fantastisch... 10 Review door: Ivo
Gezellig... 10 Review door: Ivo
Prima service... 10 Review door: Ivo