Openingsuren

Maandag 26/02 08:00 - 17:00
Dinsdag 27/02 08:00 - 17:00
Woensdag 28/02 08:00 - 17:00
Donderdag 22/02 08:00 - 17:00
Vrijdag 23/02 08:00 - 17:00
Zaterdag 24/02 08:00 - 16:00
Zondag 25/02 Gesloten

Info

De specialist in Aarschot voor alle soorten tuinen, bomen en planten is De Groene. Droomt u van een mooi aangelegde tuin of wilt u uw bestaande tuin graag omtoveren tot een groene oase van rust? Boomkwekerij De Groene helpt u graag met elk onderdeel van uw tuin. U kan beroep doen op de expert uit Aarschot voor o.a. tuinaanleg, beplanting, onderhoud. Het tuincenter in Aarschot levert al meer dan twintig jaar kwaliteit af en specialiseert zich naast tuin- en vijveraanleg ook in de aanleg van opritten en terrassen, het kweken van bomen en planten en het verdelen van boomschors en grondverbeteraars. Ook voor tuinhout en ecologische meststoffen en bestrijdingsmiddelen zit u hier goed.
 

Tuinaanleg

De vakmannen van De Groene creëren uw droomtuin, volledig naar uw wens en op maat van uw budget. Naast tuinaanleg en -onderhoud kunt u De Groene ook inschakelen voor het aanleggen van vijvers, het vellen en snoeien van bomen, het leveren en plaatsen van grasmatten zowel natuurlijk of in kunststof, het nivelleren van de grond met eigen teelaarde en het plaatsen van afsluitingen in hout, draad of schorswand.
 

Bestratingswerken

Voor een grote keuze uit materialen voor uw oprit en terras bent u bij De Groene beslist aan het juiste adres.  Dankzij onze ervaring en vakmanschap kunt u zeker zijn van een perfect geplaatste oprit en terras. U hebt een grote keuze uit klinkers, tegels, siergrind en natuursteen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Plantencentrum De Groene

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Plantencentrum De Groene een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond