Deca herenmode: de kleren maken de man

 

Waarom zou jij als man je niet deftig kleden? Bij Deca herenmode vind je al meer dan 60 jaar alles wat je zoekt om deftig voor de dag te komen, want echte mannen dragen een pak. Een onberispelijke formele outfit of sportieve kledij, daarvoor moet je bij ons zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service verlenen, zo beschikken wij over een eigen atelier om gratis herstellingen te doen.

 

De betere mannenmode? Die vind je bij ons!

 

U vindt hier onder meer kostuums, jassen, truien, broeken, vesten, hemden, … als ook trouwkledij. Er is eveneens een ruim assortiment aan accessoires. De beste merken en het ruimste aanbod, daarvoor moet je bij Deca zijn. Met een groot clienteel uit de omliggende gemeenten weet je zeker dat we kwaliteit bieden. We hebben heel veel trouwe klanten die keer op keer terugkomen maar we merken ook dat er door mond-tot-mond reclame steeds meer nieuwe klanten bijkomen.

 

Handelsgids heeft ons ook geholpen met het aanreiken van nieuwe klanten, wij doen ook geregeld mee met hun acties. Vorig jaar heeft er zelfs een klant van ons gewonnen met zo een actie. Dat vinden wij natuurlijk extra fijn.

 

Deca, als je formeel moet ogen.

 

Theo De Beckerstraat 23
3200 Aarschot
016/56 66 33