ESCA (Elektro Service Center Aarschot E.S.C.A. )

Openingsuren

Maandag 24/06 Gesloten
Dinsdag 25/06 Gesloten
Woensdag 26/06 14:00 - 18:30
Donderdag 27/06 14:00 - 18:30
Vrijdag 28/06 14:00 - 18:30
Zaterdag 29/06 Gesloten
Zondag 30/06 Gesloten

Info

ESCA Aarschot

Voor elektronische apparaten, onderdelen en herstellingen van uw elektro moet u bij ESCA in Aarschot zijn. Van klein elektro tot multimedia & onderdelen.
 

Klein elektro

Voor uw klein elektro kan u terecht bij Esca in Aarschot. De winkel heeft steeds een zeer uitgebreid gamma producten in voorraad. Enkele voorbeelden zijn scheerapparaten, tandenborstels, weegschalen, mixers, keukenrobot, koffiezetapparaten, Senseo toestellen, haardrogers, gourmetstellen of fondues.
ESCA volgt altijd de laatste ontwikkelingen op de voet, zodat u steeds een ruime keuze uit de modernste apparaten heeft. De winkel verkoopt elektronische apparaten van de meest bekende merken, waaronder Bosch, Philips, Braun en Siemens.
 

Onderdelen

Ook in onderdelen voor elektronische apparaten heeft ESCA steeds een zeer uitgebreid gamma. U vindt hier onderdelen en wisselstukken voor de meest courante toestellen. De onderdelen variëren van batterijen, tot afstandsbedieningen, geheugenkaartjes, rollagers, riemen en motoren.
Indien gewenste wisselstukken niet op voorraad zijn, worden deze snel besteld en binnen de kortste keren zijn ze stukken beschikbaar.
 

Herstellingen

Door jarenlange ervaring in de branche staat ESCA ook in voor de herstellingen aan toestellen van de meest bekende merken. Het bedrijf uit Aarschot levert een kwaliteitsvolle reparatie van uw toestel aan een zo scherp mogelijke prijs.

Reviews door klanten van ESCA (Elektro Service Center Aarschot E.S.C.A. )

9,5 Romy op 2019-01-13 om 09:30:22
Zeer goede service
9,4 Jacky op 2017-07-19 om 09:22:08
GEEN GROOTHANDELSSERVICE MAAR NOG VOLLE OERDEGELIJKE HULP BIJ PROBLEMENGeen tips te vinden De verkoopsdrang die men tegenwoordig overal vindt in de grote elektrowinkels komt hier NIET aan bod.De betrachting blijft hier altijd de klient op een zo eerlijk mogelijk manier te helpenMoeilijk gezien beperkte verkoopsruimte,voor mij echter van geen belangeerlijke prijs/kwaliteitgeen opmerkingenWilfried

Ligging en routebeschrijving