ESCA (Elektro Service Center Aarschot E.S.C.A. )

Openingsuren

Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 Gesloten
Woensdag 17/08 14:00 - 18:30
Donderdag 11/08 14:00 - 18:30
Vrijdag 12/08 14:00 - 18:30
Zaterdag 13/08 Gesloten
Zondag 14/08 Gesloten

Info

ESCA Aarschot

Voor elektronische apparaten, onderdelen en herstellingen van uw elektro moet u bij ESCA in Aarschot zijn. Van klein elektro tot multimedia & onderdelen.
 

Klein elektro

Voor uw klein elektro kan u terecht bij Esca in Aarschot. De winkel heeft steeds een zeer uitgebreid gamma producten in voorraad. Enkele voorbeelden zijn scheerapparaten, tandenborstels, weegschalen, mixers, keukenrobot, koffiezetapparaten, Senseo toestellen, haardrogers, gourmetstellen of fondues.
ESCA volgt altijd de laatste ontwikkelingen op de voet, zodat u steeds een ruime keuze uit de modernste apparaten heeft. De winkel verkoopt elektronische apparaten van de meest bekende merken, waaronder Bosch, Philips, Braun en Siemens.
 

Onderdelen

Ook in onderdelen voor elektronische apparaten heeft ESCA steeds een zeer uitgebreid gamma. U vindt hier onderdelen en wisselstukken voor de meest courante toestellen. De onderdelen variëren van batterijen, tot afstandsbedieningen, geheugenkaartjes, rollagers, riemen en motoren.
Indien gewenste wisselstukken niet op voorraad zijn, worden deze snel besteld en binnen de kortste keren zijn ze stukken beschikbaar.
 

Herstellingen

Door jarenlange ervaring in de branche staat ESCA ook in voor de herstellingen aan toestellen van de meest bekende merken. Het bedrijf uit Aarschot levert een kwaliteitsvolle reparatie van uw toestel aan een zo scherp mogelijke prijs.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je ESCA (Elektro Service Center Aarschot E.S.C.A. ) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zeer goede service... 9,5 Review door: Romy
De verkoopsdrang die men tegenwo... 9,4 Review door: Jacky