E.s.c.p.

Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 28/02 Na afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraak
Zaterdag 24/02 Gesloten
Zondag 25/02 Gesloten

Info

E.S.C.P. is jouw specialist in audio- en videoapparatuur

Bij zaakvoerder Geert en zijn team van E.S.C.P.  kan je terecht voor de verkoop van allerhande audio- en videoapparatuur. Je bent niet alleen aan het goede adres voor TV en video, daarnaast kan je er ook diverse onderdelen voor automultimedia en -navigatie terugvinden. 
 

Elektro herstellingen

Als servicestation is E.S.C.P. uitgegroeid tot een hersteldienst die gespecialiseerd is in autoaudio's, TV's en video's. Zij kunnen je uit de nood helpen en hebben kennis van diverse merken zoals Blaupunkt, Sony, Philips, Panasonic, Whirlpool en Technics. Indien je dat wenst zijn zij altijd bereikbaar voor het uitvoeren van een herstelling. Bij eventuele problemen zal een goed opgeleide medewerker van dienst snel ter plaatse komen om het probleem snel op te lossen. 
 

Audio- en videospecialist

In de winkel van E.S.C.P. van Geert kan je in alle rust en geheel vrijblijvend kennismaken met de diversiteit en exclusiviteit van het aanbod. Je wordt er voorzien van een snelle en persoonlijke service. Geert en zijn professioneel team staan klaar om je het correcte advies te geven. Kortom voor problemen groot of klein, moet je bij E.S.C.P. in Aarschot zijn.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je E.s.c.p. een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond