Openingsuren

Maandag 20/09 Gesloten
Dinsdag 21/09 Gesloten
Woensdag 22/09 11:00 - 20:00
Donderdag 23/09 11:00 - 20:00
Vrijdag 24/09 11:00 - 21:00
Zaterdag 18/09 11:00 - 21:00
Zondag 19/09 11:00 - 21:00

Info

De lekkerste frietjes vind je enkel maar bij Frituur Unikamp

Frituur Unikamp in Aarschot is meer dan een frietkot dat u enkel de standaard snacks aanbiedt. Het frituur te Aarschot verwent u graag met heerlijk huisbereid stoofvlees, goulash en vol-au-vent, ambachtelijk gemaakte cervela's en bouletten. U kan uw frietjes zowel meenemen, als consumeren binnen in Frituur Unikamp of op het terras. Ook voor een tasje koffie of een lekker vers gebakken broodje kan u hier terecht. Het frituur beschikt over een grote gratis parking waar ook vrachtwagens en bussen kunnen parkeren.
 

Belegde broodjes

Heeft u deze lunchpauze zin in iets lekkers? Wat denkt u van een lekker gezond broodje dat vers belegd is? In Frituur Unikamp te Aarschot zal u een groot assortiment aan beleg ontdekken. Laat weten waar u zin in hebt en Frituur Unikamp maakt er een vers belegd broodje mee klaar, om u een lekkere lunchpauze te bezorgen. Ook ’s avonds kan u er naast een frietje ook genieten van een belegd broodje.
 

Frituur Aarschot

Voor verse Belgische frietjes moet u bij Frituur Unikamp in Aarschot zijn. U kan hier kiezen uit een uitgebreid assortiment aan frituursnacks en diverse sauzen en dranken. Heeft u zin in een Bicky burger, of gaat u voor een snack zoals viandel, loempia, lucifer, saté, sitostick, kippenvleugels, kaaskroket, kippenvleugels, garnaalkroket, Ardeense saté, bamischijf, berenpoot, crizly, ambachtelijk gemaakte cervela's, bouletten of kipsaté?
 

Kinderbox

Voor de kinderen is er een speciale kinderbox voorzien bij Frituur Unikamp. Dit maakt het frietavond net wat avontuurlijker. 
 

Frietjes met huisbereid gerecht

Een frietje met een snack erbij is altijd lekker, maar verse frietjes van Frituur Unikamp met daarbij huisbereid stoofvlees, stoofvleessaus, goulash, of vol-au-vent, dat vormt pas echt een maaltijd om van te genieten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie

Reviews

Tip , Top , ....... 9,9 Review door: Danny
gelukkig kerstfeest!... 10 Review door: Nena
Bij Sandra is het op vrijdagavon... 10 Review door: Rachel
top bediening... 10 Review door: Wim
zeer vriendelijk en plezant zeke... 10 Review door: Annitta