Frituur Unikamp

Openingsuren

Maandag 05/10 Gesloten
Dinsdag 06/10 Gesloten
Woensdag 30/09 11:00 - 20:00
Donderdag 01/10 11:00 - 20:00
Vrijdag 02/10 11:00 - 21:00
Zaterdag 03/10 11:00 - 21:00
Zondag 04/10 11:00 - 21:00

Info

Frituur Unikamp in Aarschot is meer dan een frietkot dat u enkel de standaard snacks aanbiedt. Het frituur te Aarschot verwent u graag met heerlijk huisbereid stoofvlees, goulash en vol-au-vent, ambachtelijk gemaakte cervela's en bouletten. U kan uw frietjes zowel meenemen, als consumeren binnen in Frituur Unikamp of op het terras. Ook voor een tasje koffie of een lekker vers gebakken broodje kan u hier terecht.

Het frituur beschikt over een grote gratis parking waar ook vrachtwagens en bussen kunnen parkeren.
 

Belegde broodjes

Heeft u deze lunchpauze zin in iets lekkers? Wat denkt u van een lekker gezond broodje dat vers belegd is? In Frituur Unikamp te Aarschot zal u een groot assortiment aan beleg ontdekken. Laat weten waar u zin in hebt en Frituur Unikamp maakt er een vers belegd broodje mee klaar, om u een lekkere lunchpauze te bezorgen. Ook ’s avonds kan u er naast een frietje ook genieten van een belegd broodje.
 

Frituur Aarschot

Voor verse Belgische frietjes moet u bij Frituur Unikamp in Aarschot zijn. U kan hier kiezen uit een uitgebreid assortiment aan frituursnacks en diverse sauzen en dranken. Heeft u zin in een hamburger of Bicky burger, of gaat u voor een snack zoals viandel, loempia, lucifer, saté, sitostick, kippenvleugels, kaaskroket, kippenvleugels, garnaalkroket, Ardeense saté, bamischijf, berenpoot, crizly, ambachtelijk gemaakte cervela's, bouletten of kipsaté?

Voor de kinderen is er een speciale kinderbox voorzien bij Frituur Unikamp.
 

Frietjes met huisbereid gerecht

Een frietje met een snack erbij is altijd lekker, maar verse frietjes van Frituur Unikamp met daarbij huisbereid stoofvlees, stoofvleessaus, goulash, of vol-au-vent, dat vormt pas echt een maaltijd om van te genieten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Tip , Top , ....... 9,9 Review door: Danny
gelukkig kerstfeest!... 10 Review door: Nena
Bij Sandra is het op vrijdagavon... 10 Review door: Rachel
top bediening... 10 Review door: Wim
zeer vriendelijk en plezant zeke... 10 Review door: Annitta