Ghibli

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Na afspraak

Info

Bij schoonheidssalon Ghibli in Aarschot kunt u terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Wenst u volledig te ontspannen tijdens een totale lichaamsverzorging, aangepast aan uw eigen wensen en huidtype? Of heeft u eerder nood aan een manicure en pedicure? Welke behandeling u ook kiest, u zal sowieso stralend en ontspannen buitenkomen na een bezoek aan Ghibli in Aarschot.
 

Behandelingen schoonheidssalon Aarschot

U kan uw handen verwennen met een manicure, waarna u kan opteren voor mooi verzorgde gelnagels. Ghibli heeft al bijna 20 jaar ervaring in het plaatsen van kunstnagels en nail-art.  De zaak in Aarschot werkt enkel met producten van goede kwaliteit.
Wenst u ook kennis te maken met het gemak van permanente make-up? Of denkt u dat een wimperlift iets voor u is? Ontspannen doet u hier met een verzorgende gelaatsbehandeling.
 

Opleidingen nagels

U wenst zich te onderscheiden en streeft naar perfectie? Dan mag u de workshop Electric Manicure zeker niet missen. In deze lessen leert u meer aandacht aan de voorbereiding van de nagels, nagelriemen en de nagelwallen te besteden. Het eindresultaat is dan ook veel mooier afgewerkt.
Tijdens de cursus gelpolish leert u in 3 uur tijd hoe u een voorbereiding doet voor het zetten van gellak en het strak lakken met gellak. Ook het verwijderen zonder de nagel te beschadigen wordt in deze cursus van Ghibli aangeleerd.
Verder biedt Ghibli cursussen aan waarbij u in slechts 4 lessen een mooie set gelnagels leert plaatsen, en kan u hier leren werken met verschillende technieken en nail-art materialen.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Make-up met advies!

Sinds kort kan u bij Ghibli in Aarschot terecht voor een persoonlijke sessie make-up advies. Tijdens de sessie geven wij advies over hoe u de juiste make-up aanbrengt en welke kleuren het beste bij u passen. Reserveer uw sessie op 016 57 33 59

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews