Kasteel van Nieuwland

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Na afspraak
Woensdag 24/10 Na afspraak
Donderdag 25/10 Na afspraak
Vrijdag 26/10 Na afspraak
Zaterdag 27/10 Na afspraak
Zondag 28/10 Na afspraak
Graag bespreken ze uw feest, meeting, congres, jubileum, baby-borrel...kortom elke belangrijke gebeurtenis voor u op afspraak. Men wil graag de nodige tijd nemen hiervoor. Best is hiervoor een telefonisch afspraak te maken. Er zal een glaasje of een...
Toon meer

Graag bespreken ze uw feest, meeting, congres, jubileum, baby-borrel...kortom elke belangrijke gebeurtenis voor u op afspraak. Men wil graag de nodige tijd nemen hiervoor. Best is hiervoor een telefonisch afspraak te maken. Er zal een glaasje of een lekkere koffie klaar staan.

Info

Het gastvrije Kasteel van Nieuwland met Feestzaal De Postiljon is een uitermate stijlvolle locatie in de natuur van Aarschot. Ontdek de elegante feestzalen en het luxe hotel met culinaire eetgelegenheid in een groene omgeving te Vlaams-Brabant.
 

Overnachten in een kasteel midden in de natuur 

Kasteel van Nieuwland ligt midden in de natuur en geeft talloze mogelijkheden om te logeren en gastronomisch te genieten. Ontdek de rustgevende setting van dit luxe hotel, trek de natuur in en geniet vervolgens van al het lekkers in het voortreffelijke restaurant.

Het prachtig domein te Aarschot waarop het hotel zich bevindt ligt midden in de natuur, ver weg van de haastige en lawaaierige wereld. Wie op zoek is naar een plek om tot rust te komen, zal zeker met volle teugen genieten van het oude, prachtige kasteelpark met vijvers, romantische paadjes en bruggetjes in dit stukje natuur.
 

Feestzaal De Postiljon te Aarschot

Op deze stijlvolle locatie te Aarschot, midden in de natuur, vindt u ook Feestzaal De Postiljon. De feestzaal te Aarschot heeft een capaciteit voor 250 personen en is geschikt voor alle feesten, evenementen en seminars. De feestzaal is één van de meest prestigieuze locaties in Vlaams Brabant waar u sprookjesachtige huwelijken, jubilea, kleine en grote familiefeesten, babyborrels, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen kunt organiseren.

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Kasteel van Nieuwland , 3200 Aarschot, Beemdenstraat 61