Kasteel van Nieuwland

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Het gastvrije Kasteel van Nieuwland met Feestzaal De Postiljon is een uitermate stijlvolle locatie in de natuur van Aarschot. Ontdek de elegante feestzalen en het luxe hotel met culinaire eetgelegenheid in een groene omgeving te Vlaams-Brabant.
 

Overnachten in een kasteel midden in de natuur 

Kasteel van Nieuwland ligt midden in de natuur en geeft talloze mogelijkheden om te logeren en gastronomisch te genieten. Ontdek de rustgevende setting van dit luxe hotel, trek de natuur in en geniet vervolgens van al het lekkers in het voortreffelijke restaurant.

Het prachtig domein te Aarschot waarop het hotel zich bevindt ligt midden in de natuur, ver weg van de haastige en lawaaierige wereld. Wie op zoek is naar een plek om tot rust te komen, zal zeker met volle teugen genieten van het oude, prachtige kasteelpark met vijvers, romantische paadjes en bruggetjes in dit stukje natuur.
 

Feestzaal De Postiljon te Aarschot

Op deze stijlvolle locatie te Aarschot, midden in de natuur, vindt u ook Feestzaal De Postiljon. De feestzaal te Aarschot heeft een capaciteit voor 250 personen en is geschikt voor alle feesten, evenementen en seminars. De feestzaal is één van de meest prestigieuze locaties in Vlaams Brabant waar u sprookjesachtige huwelijken, jubilea, kleine en grote familiefeesten, babyborrels, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen kunt organiseren.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief