Studio d'Oor

Openingsuren

Maandag 05/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Dinsdag 06/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Woensdag 07/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Donderdag 08/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Vrijdag 09/06 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Zaterdag 10/06 Gesloten
Zondag 11/06 Gesloten

Foto’s

Info

Studio D’Oor in Aarschot is dé specialist in het beschermen en verbeteren van het gehoor voor mensen die kampen met gehoorproblemen.

Oplaadbare hoorapparaten
Studio D’Oor biedt een ruim assortiment aan van zowel hoorapparaten van A-merken als oplaadbare hoorapparaten. Deze vind je in verschillende kleuren, zijn zeer discreet, kunnen op maat gemaakt worden en zijn milieuvriendelijk.

Draadloze hoorapparaten met connectiviteit
Door je hoortoestel te verbinden met jouw smartphone of ander toestel, kan je gebruik maken van de draadloze hoorapparaten. Je kan via een app jouw telefoongesprekken en muziek streamen.

5 jaar waarborg
Op alle hoorapparaten geeft uw specialist een waarborg van 5 jaar. Dit doordat zij enkel werken met de meest kwalitatieve merken zoals GNResound, Phonak, Oticon & Oticon Medical, Widex en Cochlear.

Tinnitus coaching
Meer en meer mensen hebben last van oorsuizen. Dit kan het gevolg zijn van langdurige blootstelling aan (te veel) lawaai, maar ook van afwijkingen aan het gehoororgaan. Hoorcentrum Studio D’Oor biedt hiervoor een coaching aan om op verschillende manieren om te gaan met oorsuizen.

Gratis hoortest

Bij Studio D’Oor kan je ook steeds vrijblijvend terecht om online een afspraak te maken voor een gratis hoortest. Klik op deze link en boek jouw afspraak bij de erkende audiologen.

Slaapdoppen
Slaapdoppen kunnen helpen bij slaapproblemen die veroorzaakt worden door storend omgevingslawaai of een snurkende partner. De doppen voor het slapen worden gemaakt van uiterst soepel materiaal en dragen zo bij tot een aangenaam draagcomfort.

Motodoppen
Ga je graag met de moto rijden en heb je wel eens last van trillingen, bij hoorcentra Studio D’Oor kan iedere motorrijder terecht voor aangepaste gehoorbescherming. De doppen voor motorrijders werken met een specifieke filter om zo de geluiden van turbulentie te verminderen.

Zwemdoppen
Wie na het zwemmen last heeft van oorpijn of een oorontsteking, kan best zwemdoppen op maat aanschaffen. Ook voor kinderen met buisjes zijn zwemdoppen aan te raden.

Gehoorbescherming op maat
In de Studio kan je ook steeds terecht voor op maat gemaakte en universele gehoorbescherming. Dit kan gaan voor bescherming van het gehoor van muzikanten tot motorijders, als voor de occasionele klussers. Een optimale bescherming voor iedereen.

Hoorhulpmiddelen
Ook voor hoorhulpmiddelen kan je bij het hoorcentrum terecht.
Zij bieden je o.a. een gamma aan van tv-versterkers met of zonder hoorapparaat en draagbare telefoons met extra versterking voor het gehoor.

Onderhoudsproducten
Wanneer je een hoorapparaat aankoopt, krijg je steeds een gratis set onderhoudsproducten zodat jouw hoortoestel optimaal kan blijven functioneren.

Batterijen
Ben je op zoek naar hoorbatterijen? In de Studio werken ze met Powerone. Een Duits kwaliteitsproduct met een zeer lange levensduur.

Wens je graag een professionele begeleiding met een oplossing op maat? Ga dan zeker langs bij Studio D’Oor in Aarschot voor een jarenlang hoorplezier!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Studio d'Oor

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Studio d'Oor een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond