Foto’s

Info

Bouwwerken Ooms Ronny is jouw specialist voor ruwbouwprojecten en kleine renovaties

Reeds sinds 2002 is Bouwwerken Ronny Ooms jouw vaste partner als het gaat om ruwbouwprojecten en kleine renovaties. Samen met zijn jong en dynamisch team realiseren zij al jouw bouwprojecten. Zaakvoerder Ronny volgt de werf op de voet waar er dagdagelijks wordt gewerkt. 
 

Bouwwerken

Bij Bouwwerken Ronny Ooms beschikken ze over het nodige gekeurde materieel om jouw bouwproject tot een goed einde te brengen. De veiligheidsvoorschriften worden tot in de puntjes nageleefd. 
 

Renovaties

De realisaties van Bouwwerken Ronny Ooms zijn heel divers. Zij zijn van alle markten thuis, Ben je voor de klassieke aanpak of wil je liever iets modern, Ronny Ooms en zijn team staan klaar om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen. Ook appartementen zijn geen enkel probleem en pakken ze dat werk met plezier aan. 
 

Contact

Voor het maken van een prijsofferte of heb je misschien eventuele vragen, dan kan je Bouwwerken Ronny Ooms steeds vrijblijvend contacteren. Dat kan o.a. via bonvenstaande telefoonnummers. Je kan ook al eens een kijkje nemen op hun website voor nog meer info: http://www.bouwwerkenronnyooms.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief