Openingsuren

Maandag 11/12 Na afspraak
Dinsdag 12/12 Na afspraak
Woensdag 13/12 Na afspraak
Donderdag 14/12 Na afspraak
Vrijdag 15/12 Na afspraak
Zaterdag 09/12 Na afspraak
Zondag 10/12 Na afspraak

Foto’s

Info

Verse en frisse lucht, elke dag opnieuw geïnstalleerd dankzij Yannick Technics

Ventilatie is je huis is zeer belangrijk, zeker in tijden van besparingen. Enkel energie zuinig leven volstaat niet meer door raman en deuren open te zetten. Op deze manier verbruik je onnodige energie, gas of stookolie. Yannick Technics is jouw redder in nood. Zaakvoerder Yannick is een expert op gebied van ventilatie en helpt je maar al te graag verder. 
 

Onderhoud verwarmingstoestellen

Bij Yannick Technics kan je terecht voor het onderhoud van je gas en stookolie ketel, en niet alleen dat, zij staan ook in voor de vervanging van je oude installatie door een nieuwe te plaatsen, dit zowel op gas als op stookolie. Door de oude ketel te vervangen kan je tot 30% in verbruik verschillen. Daarnaast kan je Yannick altijd vragen voor een jaarlijks of 2 jaarlijks onderhoud van je ketel. 
 

Dakwerken 

Ruime ervaring in dakwerken hebben ze bij Yannick Technics door de jaren voldoende opgedaan. Ze doen platte daken, pannen en leien, een dak heeft geen geheimen voor Yannick en zijn team. Eveneens doen ze ontmossingen, hangen nieuwe dakgoten en bekleden ze ook. Ze werken alleen met de beste merken en leveranciers die hun en de klant de beste garanties kan garanderen.
 

Verwarming, ventilatie en airconditioning

Het team van Yannick Technics is gespecialiseerd in alle aspecten van HVAC (Heating, Ventilations & Airconditioning) Altijd zorgen ze ervoor dat het project tot in de puntjes in orde wordt gemaakt, ze zijn zeer toegewijd en klantvriendelijk. Yannick Technics is jouw lokale technieker uit Aarschot en omstreken die je helpt met je verwarmingstoestellen en dakwerken. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Yannick Technics een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond