Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 31/01 Gesloten
Woensdag 01/02 07:30 - 18:00
Donderdag 02/02 07:30 - 18:00
Vrijdag 03/02 07:30 - 18:00
Zaterdag 04/02 07:00 - 16:00
Zondag 05/02 07:00 - 13:00

Info

Bakkerij - Patisserie Vanderstraeten Paul zorgt voor je dagelijks vers brood en zoetigheden

Bakkerij Vanderstraeten is opgericht in 1980 en zorgt al jarenlang voor een breed gamma aan verse producten. Zij houden vernieuwing en creativiteit hoog in het vaandel waarbij ze natuurlijk de traditie niet uit het oog verliezen. 
 

Brood en broodjes

Een brede waaier van brood en pistolets zorgen dagelijks voor de heerlijkste ontbijten. De zoete broodjes mogen uiteraard ook niet ontbreken zoals de croissants, boterkoeken, mikmannen en de sandwiches. Daarbij heb je bij hun elke dag opnieuw de keuze uit worstenbroodjes, suikerbrood, spekbroodjes, stokbrood, ciabatta, Turks brood enz. 
 

Patisserie en taarten

De alledaagse taarten voor een heerlijk 4-uurtje of dessert ontbreken ook niet bij Bakkerij Vanderstraeten. Van abrikozentaart tot rijsttaart en van aardbeientaart tot Frangipantaart. Dit en nog veel meer staat te wachten om ervan te smullen. Gelegenheids- en feesttaarten zijn mits aanvraag zeker verkrijgbaar. Via hun website kan je alvast enkele voorbeelden bekijken om inspiratie op te doen, https://www.bakkerijvanderstraeten.be/ . Ook figuurtjes uit marsepein kunnen op aanvraag gemaakt worden.
 

Dessertenbuffet

Een uitgebreid dessertenbuffet staat voor je uitgestald in de mooie zaak van Bakkerij Vanderstraeten. Je kan een buffet bestellen vanaf 3 pers. tot zelf meer dan 30 pers. Je hebt een keuze uit o.a. chocomousse, Tiramisu, vers fruit, Javanais, mini soesjes, verschillende soorten bavarois en ga zo maar verder. 
 

Bakkerij

Het bakkersteam van Bakkerij Vanderstraeten zet zich dagelijks in en dit al vanaf zeer vroege uurtjes om al dit lekkers vers te bereiden. Vernieuwing en creativiteit zijn niet weg te denken, natuurlijk zonder traditie en een strenge selectie van de te gebruikte grondstoffen uit het oog te verliezen. Niet zelfde wordt hiervoor de mening gevraagd aan klanten, familie of kennissen om tot een heerlijk resultaat te komen voor zowel jong als oud. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Vanderstraeten een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond