Tijdens ons jaarlijks verlof is de vervangende dierenarts bereikbaar op ons vast telefoonnummer.
Als u op dit nummer (051 48 49 89) belt, krijgt u sowieso iemand aan de de lijn die u te woord kan staan.

Spreekuren

Maandag 03/04 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Dinsdag 28/03 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Woensdag 29/03 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Donderdag 30/03 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Vrijdag 31/03 09:00 - 12:0014:00 - 19:00
Zaterdag 01/04 10:00 - 12:00
Zondag 02/04 Gesloten

Info

Bij dierenarts Anouk Dupon uit Ardooie is je huisdier in de beste handen

Bij dierenarts Anouk Dupon uit Ardooie kan u terecht voor de verzorging en behandeling van kleine huisdieren en knaagdieren. Zo worden niet enkel honden en katten, maar ook konijnen, fretten, hamsters, cavia’s, muizen en andere kleine dieren hier verzorgd. Dagelijks staan de dierenarts en de dierenartsassistenten klaar om samen met u ervoor te zorgen dat uw huisdieren van een lang en gelukkig leven kunnen genieten. 
 

Advies en onderzoek dieren

Wanneer u in de praktijk langskomt, worden samen met u de klachten van uw huisdier besproken en wordt het dier grondig onderzocht. Indien nodig overlegt u samen met de dierenarts welke bijkomende onderzoeken zullen gebeuren. Het kan dan gaan om bloedonderzoek, urineonderzoek, microscopisch onderzoek, radiografie, echografie of andere onderzoeken. Verder voorziet de dierenarts u ook in voedingsadvies voor uw dier.
 

Operaties huisdieren

In de dierenartsenpraktijk te Ardooie worden zowel routine als gespecialiseerde operaties uitgevoerd, waarbij ook steeds een assistent aanwezig is. Om de anesthesie zo veilig mogelijk te laten verlopen maakt de dierenarts gebruik van gasanesthesie en extra monitoring. Alle operaties, routine of uitzonderlijk, gebeuren steeds met de groostste zorg en precisie. U mag zeker zijn dat uw huisdier hier in goede handen is! Ook voor Orthopedie bent u aan het juiste adres. Voor dergelijke operaties werken wij samen met een exerne dierenarts die bij ons in de praktijk met de grootste zorg orthopedische operaties uitvoert.
 

Hospitalisatie huisdieren

Indien nodig kunnen dieren gehospitaliseerd in de praktijk. Dit gebeurt soms na een operatie, om het dier tijdens de herstelperiode heel goed in het oog te kunnen houden en de beste zorgen te bieden. Uw huisdier wordt zo snel mogelijk verlost om terug bij het baasje te kunnen zijn, na een grondige zorgverlening te hebben genoten bij dierenarts Anouk Dupon! 

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.dierenartsanoukdupon.be. Om een afspraak te maken kan u dan weer contact opnemen via het nummer 051 / 48 49 89, ook voor noodgevallen. 

 

Dierenverzorging

Bedankt voor uw bezoek aan de website van dierenarts Anouk Dupon uit Ardooie. Bij ons kan u terecht voor de verzorging en behandeling van kleine huisdieren.

 

Wij staan voor je klaar

Dagelijks staan we voor u klaar en trachten samen met u ervoor te zorgen dat de huisdieren van een lang en gelukkig leven kunnen genieten.

 

Professioneel advies

Wij geven voedingsadvies, doen bloedonderzoeken, echo en RX en operaties voeren wij in de praktijk uit.

 

Up-to-date kennis

Om onze service en kennis steeds verder te ontwikkelen volgen we regelmatig bijscholingen en investeren we telkens in nieuw materiaal om de praktijk uit te bouwen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Dierenarts Anouk Dupon

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenarts Anouk Dupon een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews