Tuinen De Korenbloem bvba

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Gesloten
Zondag 25/08 Gesloten

Info

Tuinaanleg De Korenbloem is gelegen in de Lichterveldsestraat in Koolskamp. We hebben als hoofddoel het ontwerpen, coördineren en het professioneel uitvoeren van alle mogelijke tuinen. Zelfs exclusieve tuinen zowel particulieren als voor bedrijven schrikken ons niet af.


Het aanleggen van een tuin vraagt om degelijk voorafgaand onderzoek, denk maar aan fundamentele zaken als grondbewerking, drainage, het klaarleggen van alle nodige leidingen voor elektriciteit. Een goede basis vormt de kern van een goede tuin. Daarom worden op voorhand de uit te voeren werken grondig bestudeerd, zodat we tijdens de werken voor geen verrassingen komen te staan.


Elke tuin heeft zijn eigen karakter. Denk maar aan de grootte, de beplanting, de ligging en daarbij komt de vraag: Waarvoor dient mijn tuin? Moeten de kinderen naar hartelust kunnen ravotten, willen we tot rust komen. Alles is mogelijk, uw tuin moet namelijk naar uw wens zijn.


Met ons ervaren en gemotiveerd team staan wij garant voor de uiteindelijke tot stand koming van een kwalitatief product en optimaal tuingenot uitgevoerd binnen een vastgesteld termijn.

 

Ligging en routebeschrijving