Tuinen De Korenbloem bv

Openingsuren

Maandag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 09/07 GeslotenGesloten
Zondag 10/07 GeslotenGesloten

Info

Tuinaanleg De Korenbloem is gelegen in de Lichterveldsestraat in Koolskamp. Ze hebben als hoofddoel het ontwerpen, coördineren en het professioneel aanleggen van alle mogelijke tuinen. Geen enkele klus schrikt de gedreven professionals af, van particulier noch bedrijf.
 

Fundamentele tuinwerken: graafwerken, leidingwerken…

Het aanleggen van een tuin vraagt om degelijk voorafgaand onderzoek en voorbereidend werk, denk maar aan fundamentele zaken als grondbewerking, drainage en het klaarleggen van alle nodige leidingen voor elektriciteit. Een goede basis vormt de kern van een goede tuin. Daarom worden op voorhand de uit te voeren werken door Tuinaanleg De Korenbloem grondig bestudeerd, zo komen ze tijdens de hoofdwerken werken niet voor onaangename verrassingen te staan.
 

Tuinbouw, afsluitingen, aanleg opritten, vijvers…  

Elke tuin heeft zijn eigen karakter. Denk maar aan de grootte, de beplanting, de ligging en het gepande doel van de tuin: moeten de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, willen we tot rust komen, moet onze hond veilig kunnen rondrennen…? Dit alles is allemaal mogelijk: de ervaren tuiniers van Tuinaanleg De Korenbloem bespreken op voorhand duidelijk alle belangrijke aspecten van de geplande tuin met de klant en leveren zo een aangepast resultaat. Dit resultaat kan tal van uiteenlopende diensten bevatten, waaronder uiteraard het beplanten van de tuin, maar ook de aanleg van afsluitingen, tuinpaden, tuinhuizen, opritten en zelfs vijvers.
 

Alle snoei-, maai- en andere onderhoudswerken in uw tuin

Ten slotte kan u niet alleen rekenen op de vakexperts van Tuinaanleg De Korenbloem voor de aanleg van uw tuin, maar ook voor het grondig onderhoud hiervan. Zij komen met veel plezier uw gras maaien, uw woekerende planten bijsnoeien, uw planten verzorgen…

Met haar ervaren en gemotiveerde team staat Tuinaanleg De Korenbloem garant voor de uiteindelijke totstandkoming van een kwalitatief product en optimaal tuingenot uitgevoerd binnen een vastgesteld termijn

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tuinen De Korenbloem bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond