Wij nemen ons jaarlijks verlof telkens de 2 laatste weken van juli.

Openingsuren

Maandag 26/02 06:30 - 12:0012:30 - 18:00
Dinsdag 27/02 06:30 - 12:0012:30 - 18:00
Woensdag 21/02 06:30 - 12:0012:30 - 18:00
Donderdag 22/02 06:30 - 12:0012:30 - 18:00
Vrijdag 23/02 06:30 - 12:0012:30 - 18:00
Zaterdag 24/02 07:00 - 14:00
Zondag 25/02 Gesloten

Foto’s

Info

Zowel professionelen als particulieren kunnen terecht bij Bouwmaterialen De Smedt in Asse
Bouwmaterialen De Smedt in Asse is een kleine familieonderneming waar contact met de klanten en bediening nog steeds belangrijk zijn. Zij bieden naast een ruim assortiment aan bouwmaterialen, sinds 1986 ook een containerservice op maat van de klanten aan. Je kan Bouwmaterialen De Smedt vinden aan het kruispunt van de Dendermondsesteenweg en de Kelestraat. Het toonpark is ook buiten de openingsuren vrij toegankelijk. 

Bouwmaterialen
Bij Bouwmaterialen De Smedt ben je aan het goede adres voor een ruim aanbod aan gevelstenen, dakpannen, isolatie, beton,… Je vindt er een ruim assortiment aan kwalitatieve doe-het-zelf- materialen alsook aan professionele bouwmaterialen.


Tegels
Op zoek naar de juiste vloertegel, wandtegel, keramische tegel of natuursteen,… Bouwmaterialen De Smedt is ook jouw tegelwinkel in de buurt. Zij geven je graag vrijblijvend advies zodat je gemakkelijk de juiste keuze kan maken.


Containerverhuur
De containers van Bouwmaterialen De Smedt zijn beschikbaar in 8m3 en 12m3. De containers worden door het familiebedrijf De Smedt zelf bij jou opgehaald en nadien ter plaatsen bij hun met de hand gesorteerd. Voor het huren van een container zijn er enkele voorwaarden. Zo mag de container niet hoger geladen worden dan de rand en mag er geen asbest in. De containers kunnen gebruikt worden voor tijdens jouw verbouwingen en afbraakwerken. Zij werken op een ecologische wijze waardoor je afval wordt gesorteerd op: steenpuin, hout, papier en gipsafval, cellenbeton (zuiver), roofing (zuiver), karton (zuiver), grond en afgedankte gasflessen.


Gasflessen
Bouwmaterialen De Smedt is een officiële verdeler van Primagaz gasflessen. Propaangas in flessen is veilig, veelzijdig en erg gebruiksvriendelijk. De gasflessen van Primagaz kunnen zowel door particulieren alsook door professionele sectoren gebruikt worden. Bij Bouwmaterialen De Smedt kan je terecht voor gasflessen gevuld met propaan (Primablack, Primablue en PrimaClip) alsook voor gasflessen gevuld met biopropaan (Easyblue).


Gereedschappen
Ben je op zoek naar het juiste gereedschap? Ga dan zeker langs bij Bouwmaterialen De Smedt. Bij hun kan je terecht voor één van de wereldleiders op het gebied van handgereedschap, diamantgereedschap en veiligheidsproducten voor in de bouw: OX-Tools.


Toonzaal
Naast het leveren van bouwmaterialen en beton, vind je bij Bouwmaterialen De Smedt een mooie overzichtelijke toonzaal met een assortiment aan wand- en vloertegels. Buiten in het toonpark, kan je terecht voor een assortiment aan keramische terrastegels, kleiklinkers, dakpannen,… en nog zo veel meer om te bekijken.

Bij Bouwmaterialen De Smedt zit je met de juiste materialen en bovenal een passie voor bouwen aan het juiste adres!

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bouwmaterialen De Smedt een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond