Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 23/01 Na afspraak

Info

Een van de mooiste en fijnste feestzalen van het land bevindt zich in Asse. Feestzaal 't Fonteintje, gelegen aan de Brusselsesteenweg in Asse, is een gezellig ingerichte zaak die twee feestzalen herbergt. Klanten kunnen deze zalen huren voor een feest, evenement, vergadering, verjaardag, pensioenviering, familiefeest, babyborrel, rouwmaaltijd of huwelijksfeest / huwelijksverjaardag.

Als u een van deze gelegenheden gepast wilt vieren, kunt u een beroep doen op 30 jaar ervaring en vakkennis van dit ervaren bedrijf! Ook kleine groepen kunnen terecht in privé of op 1 van de georganiseerde evenementen.
 
Je kan steeds beroep doen op onze afhaalschotels met Feestdagen zoals : Kerst, Oudejaarsavond,Valentijn,
Pasen, Lente-of Communiefeesten,... Vrienden of familie op bezoek ? Vanaf 6 pers. kan je uit onze afhaalschotels kiezen . Vraag de lijst via ons contactformulier of via t-fonteintje@telenet.be

Volg ons zeker op Facebook of Instagram ! 

Fonteintje 1

De eerste zaal, gelegen op het gelijkvloers, is de grootste in de zaak. Deze biedt plaats aan 50 tot 120 personen en is modern ingericht. Voor staande recepties kunt u er zelfs 180 tot 200 personen ontvangen. U en uw gasten kunnen er genieten van veel ruimte en licht. De zaal biedt zicht op een gezellig tuintje met zuiders terras, dat zich uitstekend leent om recepties of een barbecue te organiseren.

Deze zaal is te huur voor €200 en is gratis bij een reservatie vanaf 60 personen, mits het nemen van een 3-gangenmenu.
 

Fonteintje 2

De tweede, kleinere zaal vinden we op het eerste verdiep van de zaak. Deze is sfeervol ingericht en ideaal voor kleine familiefeesten, een gezellig samenzijn of vergaderingen van 15 tot 45 personen. Voor staande feesten is de zaal geschikt voor feesten en vergaderingen tot 100 personen. De vestiaire en sanitaire voorzieningen bevinden zich ook op dit verdiep, dus uw gasten hoeven zich niet ver te verplaatsen voor een toiletbezoek of om hun jas, mantel of vest even op te bergen of op te halen.

U kunt deze zaal al huren voor € 120. Ook deze zaal is gratis vanaf 35 personen en mits het nemen van een 3-gangenmenu. 
 

De keuken

Feestzalen 't Fonteintje biedt een vernieuwende keuken die zich vooral baseert op de Franse keuken, maar met een eigen twist. Zij staan garant voor een heerlijke keuken aan een eerlijke prijs. Ga zeker eens langs tijdens een van de vele brunches of dansnamiddagen die in de zaak georganiseerd worden en maak zelf kennis met de heerlijke smaken die u gepresenteerd zullen worden.

Volg onze evenementen op Facebook en instagram.

Voor meer informatie of bij vragen: neem contact op via telefoon of bezoek de website van Feestzaal 't Fonteintje!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Nieuws & Promoties

Valentijn KusmeNu brunch

Kom en vier Valentijn met ons! Reserveer je tafel, kom meegenieten van onze liefdevolle gerechten en - muziek van het duo "Just 4 you". Prijs: € 66 p/p (aperitief, 4 gangen menu, koffie, animatie inbegrepen). Dranken tijdens de brunch niet inclusief.

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

een dikke proficiat voor de lekk... 9,4 Review door: Joëlle
Proficiat met lekkere take-away... 10 Review door: Daniël
Zeer lieve en leuke mensen... 10 Review door: Johan
hou vol !!!! het komt goed... 9,8 Review door: Annie
Lekker eten. Familiale sfeer.vri... 10 Review door: Cindy