Feestzaal 't Fonteintje

Openingsuren

Maandag 26/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Een van de mooiste en fijnste feestzalen van het land bevindt zich in Asse. Feestzaal 't Fonteintje, gelegen aan de Brusselsesteenweg in Asse, is een gezellig ingerichte zaak die twee feestzalen herbergt. Klanten kunnen deze zalen huren voor een feest, evenement, vergadering, verjaardag, pensioenviering, familiefeest, babyborrel, rouwmaaltijd of huwelijksfeest / huwelijksverjaardag.

Als u een van deze gelegenheden gepast wilt vieren, kunt u een beroep doen op de ervaring en vakkennis van dit ervaren bedrijf!

Wij herstarten onze activiteiten in onze feestzaal vanaf 1/07! Je kan nog steeds verder genieten van onze Friday take away schotels ook na de Coronacrisis. Volg onze nieuwsbrieven en promo's maar volg ons zeker ook op Facebook!

 

Fonteintje 1

De eerste zaal, gelegen op het gelijkvloers, is de grootste in de zaak. Deze biedt plaats aan 50 tot 120 personen en is modern ingericht. Voor staande recepties kunt u er zelfs 180 tot 200 personen ontvangen. U en uw gasten kunnen er genieten van veel ruimte en licht. De zaal biedt zicht op een gezellig tuintje met zuiders terras, dat zich uitstekend leent om recepties of een barbecue te organiseren.

Deze zaal is te huur voor € 190 en is gratis bij een reservatie vanaf 60 personen, mits het nemen van een 3-gangenmenu.
 

Fonteintje 2

De tweede, kleinere zaal vinden we op het eerste verdiep van de zaak. Deze is sfeervol ingericht en ideaal voor kleine familiefeesten, een gezellig samenzijn of vergaderingen van 15 tot 45 personen. Voor staande feesten is de zaal geschikt voor feesten en vergaderingen tot 100 personen. De vestiaire en sanitaire voorzieningen bevinden zich ook op dit verdiep, dus uw gasten hoeven zich niet ver te verplaatsen voor een toiletbezoek of om hun jas, mantel of vest even op te bergen of op te halen.

U kunt deze zaal al huren voor € 110. Ook deze zaal is gratis vanaf 35 personen en mits het nemen van een 3-gangenmenu. 
 

De keuken

Feestzalen 't Fonteintje biedt een vernieuwende keuken die zich vooral baseert op de Franse keuken, maar met een uitheemse toets. Zij staan garant voor een heerlijke keuken aan een eerlijke prijs. Ga zeker eens langs tijdens een van de vele brunches of dansnamiddagen die in de zaak georganiseerd worden en maak zelf kennis met de heerlijke smaken die u gepresenteerd zullen worden.

Ook na de Coronacrisis doen wij voort met Friday take away schotels! Volg ons ook op onze Facebook pagina !

Voor meer informatie of bij vragen: neem contact op via telefoon of bezoek de website van Feestzaal 't Fonteintje!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Friday take-away schotels

Geen zin om vrijdag te koken? Bestel via t-fonteintje@telenet.be een schotel voor donderdagvoormiddag 10 uur en kom deze Vrijdag afhalen tussen 15.00 en 18.00 uur @ Feestzaal 't Fonteintje Asse-Walfergem.

Open bijlage

Zondagse Bubbellunch

In Oktober kan je bij ons iedere Zondagmiddag komen lunchen op een veilige manier. Heb je iets te vieren met familie of gezellig met z'n twee?
Dan is dit de ideale formule. Ook hebben we 1 x/maand een lunch met muzikaal tintje!

Open bijlage

Golden Oldies Lunch

Onze Oktober Bubbellunch met muzikaal tintje!
Ga je ook eens graag uit de bol door mee te zingen met je lievelingsoldie. Wij zorgen alvast voor een lekker menu.
Dan is dit iets voor jou!
into : www.fonteintje.be/events
Reserveren : t-fonteintje@telenet.be

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief