Feestzaal 't Fonteintje

Openingsuren

Maandag 19/11 Gesloten
Dinsdag 20/11 Na afspraak
Woensdag 21/11 Na afspraak
Donderdag 22/11 Na afspraak
Vrijdag 16/11 Na afspraak
Zaterdag 17/11 Na afspraak
Zondag 18/11 Na afspraak
Op maandag gesloten. Voor de feesten te bespreken, nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw wensen te kennen en uw vragen te beantwoorden. Daarom werken we hiervoor op afspraak. Dit kan op woensdagnamiddag 14.00-16.00 uur en donderdagavond v...
Toon meer
Op maandag gesloten.
Voor de feesten te bespreken, nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw wensen te kennen en uw vragen te beantwoorden. Daarom werken we hiervoor op afspraak.
Dit kan op woensdagnamiddag 14.00-16.00 uur en donderdagavond van 17.00-19.00 uur.

Info

Een van de mooiste en fijnste feestzalen van het land bevindt zich in Asse. Feestzaal 't Fonteintje, gelegen aan de Brusselsesteenweg in Asse, is een gezellig ingerichte zaak die twee feestzalen herbergt. Klanten kunnen deze zalen huren voor een feest, evenement, vergadering, verjaardag, pensioenviering, familiefeest, babyborrel, rouwmaaltijd of huwelijksfeest / huwelijksverjaardag.

Als u een van deze gelegenheden gepast wilt vieren, kunt u een beroep doen op de ervaring en vakkennis van dit ervaren bedrijf!

 

Fonteintje 1

De eerste zaal, gelegen op het gelijkvloers, is de grootste in de zaak. Deze biedt plaats aan 50 tot 120 personen en is modern ingericht. Voor staande recepties kunt u er zelfs 180 tot 200 personen ontvangen. U en uw gasten kunnen er genieten van veel ruimte en licht. De zaal biedt zicht op een gezellig tuintje met zuiders terras, dat zich uitstekend leent om recepties of een barbecue te organiseren.

Deze zaal is te huur voor € 180 en is gratis bij een reservatie vanaf 60 personen, mits het nemen van een 3-gangenmenu.
 

Fonteintje 2

De tweede, kleinere zaal vinden we op het eerste verdiep van de zaak. Deze is sfeervol ingericht en ideaal voor kleine familiefeesten, een gezellig samenzijn of vergaderingen van 15 tot 45 personen. Voor staande feesten is de zaal geschikt voor feesten en vergaderingen tot 100 personen. De vestiaire en sanitaire voorzieningen bevinden zich ook op dit verdiep, dus uw gasten hoeven zich niet ver te verplaatsen voor een toiletbezoek of om hun jas, mantel of vest even op te bergen of op te halen.

U kunt deze zaal al huren voor € 100. Ook deze zaal is gratis vanaf 35 personen en mits het nemen van een 3-gangenmenu. 
 

De keuken

Feestzalen 't Fonteintje biedt een vernieuwende keuken die zich vooral baseert op de Franse keuken, maar met een uitheemse toets. Zij staan garant voor een heerlijke keuken aan een eerlijke prijs. Ga zeker eens langs tijdens een van de vele brunches of dansnamiddagen die in de zaak georganiseerd worden en maak zelf kennis met de heerlijke smaken die u gepresenteerd zullen worden. 

Voor meer informatie of bij vragen: neem contact op via telefoon of bezoek de website van Feestzaal 't Fonteintje!

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Oudejaarsavond special 2018-2019

Gezellig samen feestend het nieuwe jaar in, met alles erop en eraan op Oudejaarsavond? Bij 't Fonteintje in Asse is het Oudejaarsmenu reeds gekend! Zie bijlage voor meer info.

Vooraf te reserveren via de bijgevoegde gegevens!

Open bijlage

Kerstdagfamilielunch op 25 december

Tijdens onze Kerstdagfamilielunch kunt u bij ons terecht voor een feestelijk koud en warm buffet met achteraf een snoepwandeling doorheen onze desserten. Het geheel wordt omkaderd in een muzikale kerstsfeer met live muziek van het zangduo Side by Side.

Iedereen welkom!

Meer info in de bijlage.

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Feestzaal 't Fonteintje als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden