Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 11/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Hof ter Vrijlegem te Asse bundelt een bed & breakfast, een boerderij en een vergaderzaal voor bedrijven.
 

Bed & breakfast

De bed & breakfast aan de rand van Brussel beschikt over acht kamers, die sfeervol ingericht zijn met zin voor detail en een knipoog naar de natuur. Elke kamer is ruim en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. U beschikt er ook over een zithoek met LCD TV en draadloos internet. 's Avonds kan u genieten van een zelf gebrouwen 'Hof ter Vrijlegem' biertje op het bloemrijk tuinterras met een schitterend vergezicht over de weiden. Bij minder goed weer kan u relaxen bij de houtkachel.
 

Ruimte voor meetings

Ruil de files naar Brussel tegen een vergadering in een ontspannen sfeer aan de rand van de hoofdstad. De vergaderzaal 'Het lemen huis' is voorzien van een beamer, flipchart en draadloos internet. Voor de aanvang van uw seminarie, geniet u van een koffie in de zithoek. Tijdens de pauzes kan u terecht op ons (overdekt) tuinterras. Tijdens de pauze geniet u van een maaltijd met dagverse producten, eieren en rundvlees van eigen kweek en vaak met groenten uit eigen tuin.
 

Boerderij

Bezoek samen met familie, vrienden of collega's de rustgevende boerderij aan de rand van de drukke hoofdstad.
Hof ter Vrijlegem heeft voor u enkele originele arrangementen uitgewerkt. Op maat van uw interesses worden drie mogelijke thematische presentaties verzorgd.
 
Tijdens de algemene bedrijfspresentatie krijgt u uitleg over de verschillende bedrijfstakken, visie en basisinfo omtrent de koolzaadverwerkingen en het gebruik van hernieuwbare energie op de boerderij.
 
De presentatie genaamd “Van koolzaadje tot koolzaadolie” geeft informatie over de teelt, de persing en de samenstelling van oliën, toepassingsmogelijkheden en gezondheidsaspecten van spijsolie en biobrandstoffen.
 
“Miscanthus, bron van groen warmte” is een presentatie waarin u uitleg krijgt omtrent de aanplant, de teelt, de oogst, verbranding voor warmteproductie en andere toepassingsmogelijkheden.
 
 
 Meer informatie over de bed & breakfast met boerderij aan de rand van Brussel vindt u op www.hoftervrijlegem.be .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hof ter Vrijlegem een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond