Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 GeslotenGesloten
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/03 GeslotenGesloten

Info

Een stralende teint behouden, rimpeltjes voorkomen, ze gladmaken, het lichaam ontspannen en de geest de vrije loop laten…  Deze factoren zijn vandaag de dag net zo belangrijk voor de kwaliteit van leven als bewuste voeding! Gelukkig kan je bij Schoonheidssalon Adeline, gelegen in de Diederikstraat in het centrum van Assenede, jezelf letterlijk in de watten laten leggen door een ervaren schoonheidsspecialiste.

Voor een afspraak of meer informatie over de verschillende behandelingen mag u steeds contact opnemen!

 

Verzorgingen

Bij Schoonheidssalon Adeline in het centrum van Assenede, kan u terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging, voor gelnagels,lichaamsverzorging,permanente make-up etc.

Op eender welke vragen probeert zaakvoerster Eline Van Den Hende te antwoorden en geeft ze u advies en tips mee voor de verzorging thuis. Zo kunt u in de eerste plaats een zo optimaal mogelijk resultaat verkrijgen en - minstens even belangrijk - behouden. In de zaak zelf is er dan ook de mogelijkheid om de gebruikte producten aan te kopen of te bestellen.
 

Ontharing

Hebt u last van overtollige haren die u liever weg zou willen en zou u graag een bepaalde zone van uw lichaam ontdoen van overbodig lichaamshaar? Of zouden je wenkbrauwen er deugd aan hebben om eens bijgewerkt te worden?
Ontharing behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 
 

Pedicure en manicure

Niets zo zalig als je handen en voeten laten verzorgen door een ervaren schoonheidsspecialiste. Bij Schoonheidssalon Adeline ben je dan ook van harte welkom om in de verzorgingsstoel plaats te nemen voor een deugddoende pedicure en/of manicure. Voorts is er de mogelijkheid om gelnagels te laten plaatsen.

Zoals u wel kunt lezen: bij Schoonheidssalon Adeline in de Diederikstraat te Assenede zit u goed.

Nood aan een bepaald type verzorging of gewoon wat ontspannen me-time?
Maak snel je afspraak en ga een keer langs, je lijf en leden zullen je dankbaar zijn!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief