Fa. Chalmet

Openingsuren

Maandag 20/09 Na afspraak
Dinsdag 21/09 Na afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraak
Vrijdag 24/09 Na afspraak
Zaterdag 25/09 Na afspraak
Zondag 26/09 Gesloten

Info

Fa. Chalmet: voor al jouw grondwerken, afsluitingen en tuinaanleg

Fa. Chalmet te Assenede is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten en parkings, steeds met een eigen ontwerp. Daarnaast maakt de vakman zijn aanbod in tuinaanleg af met het leggen van terrassen, vijvers en het plaatsen van tuinafsluitingen. Je mag eveneens beroep doen op Fa. Chalmet voor het leveren van graszaden, siergrind en teelaarde.
 

Aanleg opritten en parkings met eigen ontwerp

Droom je van een aangelegde oprit die naar jouw woning leidt? Of wens je een parking voor jouw eigen auto of die van een bezoeker? Fa. Chalmet maakt speciaal voor jou een ontwerp voor zowel een parking als oprit.
 

Tuinaanleg met terras en vijver

Wie een tuin wil aanleggen, kan rekenen op de professionele hulp van Fa. Chalmet. Ben je op zoek naar een specialist in bestrating die je tuin van een mooi terras wil voorzien? Of zal je pas jouw droomtuin hebben wanneer er een tuinvijver aanwezig is? Je tuin is pas helemaal af wanneer er een mooie omheining omheen staat, zodat je in alle privacy van jouw tuin met terras en vijver kan genieten. Fa. Chalmet uit Assenede zal jouw tuin graag voorzien van een terras en een vijver én schermt je tuin af met een mooie en effectieve afsluiting.
 

Grondwerken

Op vlak van grondwerken staat Fa. Chalmet in voor het leveren van graszaden, siergrind en teelaarde. Het bedrijf te Assenede werkt met correcte en vaste eenheidsprijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wil je een professionele vakman die alles tot in de puntjes afwerkt en enkel met kwaliteits materialen werkt, dan is Fa. Chalmet het bedrijf dat je zoekt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie