Fa. Chalmet

Info

Fa. Chalmet te Assenede is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten en parkings, steeds met een eigen ontwerp. Daarnaast maakt de vakman zijn aanbod in tuinaanleg af met het leggen van terrassen, vijvers en het plaatsen van tuinafsluitingen. U mag eveneens beroep doen op Fa. Chalmet voor het leveren van graszaden, siergrind en teelaarde.
 

Aanleg opritten en parkings met eigen ontwerp

Droomt u van een aangelegde oprit die naar uw woning leidt? Of wenst u een parking voor uw eigen auto of die van bezoeker? Fa. Chalmet maakt voor u een ontwerp voor zowel een parking als oprit.
 

Tuinaanleg met terras en vijver

Wie een tuin wil aanleggen, kan rekenen op de professionele hulp van Fa. Chalmet. Zoekt u een specialist in bestrating die uw tuin van een mooi terras wil voorzien? Of zal u pas uw droomtuin hebben wanneer er een tuinvijver aanwezig is? Uw tuin is pas helemaal af wanneer er een mooie omheining omheen staat, zodat u in alle privacy van uw tuin met terras en vijver kan genieten. Fa. Chalmet uit Assenede zal uw tuin graag voorzien van een terras en een vijver én schermt uw tuin af met een mooie en effectieve afsluiting.
 

Grondwerken

Op vlak van grondwerken staat Fa. Chalmet in voor het leveren van graszaden, siergrind en teelaarde. Het bedrijf te Assenede werkt met correcte en vaste eenheidsprijzen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief