Schilder- en Decoratiewerken De Belie - Van Wynsberge bv

Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 01/02 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 02/02 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 27/01 Gesloten
Vrijdag 28/01 08:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 08:30 - 12:0013:30 - 17:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge tovert je interieur om in een prachtwoning

Reeds meer dan 100 jaar is Schilder- en Decoratiewerken Van Wynsberge een begrip in Assenede en omstreken. Het is een bedrijf dat telkens is overgegaan van vader op zoon. In 1986 is de fakkel doorgegeven aan de schoonzoon Rik De Belie. En zo werd het bedrijf Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge. 
 

Verf en verfbenodigdheden.

Het team van Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge staat altijd voor je klaar met goede raad om te kijken welke verf jij precies nodig hebt. De verf kan direct gemaakt worden terwijl je wacht, en dit dankzij hun eigen verfmachines. Ook voor houtbeitsen, rollen, borstels en alle toebehoren kan je bij hen terecht.
 

Raamdecoratie en Zonnewering.

Raamdecoratie is de finishing touch van jouw interieur. Bij Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge begeleiden ze je graag naar de juiste keuze voor jouw ramen. Werkelijk alles is mogelijk, zij hebben een ruime keuze aan kleuren en materialen voor gordijnen en binnenzonnewering op maat. Zo heb je o.a. de keuze uit overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen, jaloezieën in hout of aluminium, en de lijst gaat nog even door. Daarnaast bieden ze ook de gratis service aan dat ze jouw ramen komen opmeten en alles plaatsen.
 

Behang voor ieder mooi interieur.

Een mooie muur met behangpapier kan een echte blikvanger zijn voor je interieur. Je kan ook kiezen om een rustigere sfeer te creëren. Behangpapier is mogelijk in elk interieur, of het nu landelijk interieur is, eigentijds, traditioneel, klassiek,... Het aanbod van Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge wordt steeds aangevuld met de nieuwste collecties. 
 

Decoratie en geschenken

Het zijn net de details die het verschil maken. Het is je aangeraden om langs te gaan bij Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge en ontdek hun toffe woonaccessoires in verschillende stijlen. Telkens richten zij de winkel stijlvol in om je te inspireren met betaalbare en originele decoratie om je droominterieur helemaal af te werken. 
 

Advies op maat

Zie je door het bos de bomen niet meer? Te veel ideeën? Geen inspiratie?
Je kan steeds bij ons terecht in de winkel voor goede raad. En op zaterdag geeft interieurarchitect Griet De Belie gratis advies bij jou thuis omtrent de juiste kleuren, het best passende behang, de mooiste gordijnen of de gepaste binnenzonnewering. Maak een afspraak in de winkel Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge. 
 

Afwerking en onderhoudsproducten

Voor de afwerking kan je bij Schilder- en Decoratiewerken De Belie-Van Wynsberge sierlijsten, tapijten op maat, vinyl vloerbekleding en click-vinyl, LVT vinylplanken vinden. Om je vloeren en meubels te onderhouden hebben zij een assortiment van onderhoudsproducten in hun gamma, en ook alle toebehoren voor je schilderwerken. Bekijk hun website en je kan alvast een aantal realisaties van hun online spotten. https://interieurdebelie.be/

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Schilder- en Decoratiewerken De Belie - Van Wynsberge bv

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews