Van De Ven Antiquairs

Openingsuren

Maandag 23/09 Gesloten
Dinsdag 24/09 Gesloten
Woensdag 25/09 Gesloten
Donderdag 26/09 Gesloten
Vrijdag 27/09 11:00 - 17:00
Zaterdag 28/09 11:00 - 17:00
Zondag 22/09 11:00 - 17:00

Info

Van de Ven Antiquairs is de toonaangevende leverancier van antiquiteiten en kunstobjecten in de grensstreek van Nederland en België, te Baarle-Hertog. Antiekliefhebbers en verzamelaars zijn welkom om in deze winkel te komen rondsnuiven en de collectie antiek meubilair, schilderijen, klokken, beeldhouwwerken en overige antiquiteiten te ontdekken. De antiekwinkel te Baarle-Hertog heeft een totale oppervlakte van ruim 270 vierkante meter. Voor optimale bezichtiging kan u een  afspraak maken, zodat de eigenaar extra tijd heeft voor u en u alle inlichtingen kan verschaffen die u maar wenst.
 

Antieke meubelen

Van de Ven Antiquairs huist heel wat antieke meubelen in zijn antiekwinkel. U kan hier antieke bureaus en kasten vinden, net als antieke kisten, antieke stoelen en antieke tafels om meer sfeer in uw woning te brengen.
 

Antieke schilderijen

Bent u op zoek naar antieke decoratie? De antieke schilderijen uit de zestiende, zeventiende, achttiende, negentiende en twintigste eeuw, zoals De haven van Antwerpen en Madonna met kind, zullen uw woning beslist die extra touch geven.
 

Antieke accessoires

Van de Ven Antiquairs heeft ook antiek keramiek, antieke klokken, antieke lampen, bronzen en tinnen voorwerpen en houten sculpturen voor de liefhebbers

Ligging en routebeschrijving