Tentenverhuur Vandamme

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 27/09 Na afspraak
Zaterdag 28/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Na afspraak

Info

Tentenverhuur Vandamme is leverancier van partytenten, tafels, stoelen, springkastelen en alle andere benodigdheden voor uw evenement!
 

Feestmeubilair: tafels, stoelen …

Voor alle meubilair en praktische feestbenodigdheden kan u rekenen op Tentenverhuur Vandamme. Zij voorzien steeds kwaliteitsmateriaal tegen scherpe prijzen! Afhankelijk van de grootte van uw trouw, barbecue of feest kan u tafels huren voor 6 of 10 personen en zoveel stoelen als u maar nodig heeft. U krijgt de keuze tussen gewone inklapstoelen of barkrukken met bijbehorende hoge bartafels. Alle producten zijn zowel in kleine als in grote hoeveelheden te huur!
 

Feesttenten en vloeren

Om uw feest te beschermen tegen regen en onweer, felle zon en klachten van geluidsoverlast kan u gebruikmaken van de feesttenten van Tentenverhuur Vandamme. Deze komen in verschillende formaten, van 6 x 7m tot 20 x 8m, tegen een minimumprijs van €125. Om valpartijen en modder te vermijden kan u de zaak ook bereiken voor het huren van houten vloeren voor onder de tenten of in uw tuin of land. Deze bestaan uit platen van 3 x 1m en kunnen in mekaar worden geschoven. Voor alle geleverde vloeren en tenten komen de medewerkers van de firma u assisteren in het opzetten ervan.
 

Springkastelen en trampolines

Ten slotte wordt ook gedacht aan de allerkleinsten! Voor alle kinderfeestjes voorziet Tentenverhuur Vandamme een selectie aan leuke springkastelen en trampolines, zo kunnen ze zich naar hartelieven uitleven terwijl de volwassenen lekker eten of iets drinken.
 
Voor de juiste bedragen en het aanvragen van tenten, meubilair, springkastelen en trampolines kan u Tentenverhuur Vandamme altijd bereiken op het nummer 050/37 03 28.

Ligging en routebeschrijving