Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Info

Bouwt of renoveert u een huis, of is uw woning gewoon toe aan een grondige vernieuwing van het dak? TRK Dakwerken staat voor u klaar!
 

Uitgebreid dienstenpakket

TRK Dakwerken biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan. In de eerste plaats staan ze tot de beschikking van iedere klant die een dak wilt laten bouwen of renoveren. Verder werken ze ook nog met gevels, isolatie, goten en veluxramen. 
 

Het dak

Voor renovatie- of constructiewerken aan het dak is DRK Dakwerken de specialist die u zoekt. Ze kunnen werken met zowel platte als hellende daken en gebruiken een veelheid aan materialen. Deze materialen omvatten onder meer rubber, zink, metaal en uiteraard dakpannen. Wenst u licht door het dak te laten schijnen, voor een gezellige zolderkamer bijvoorbeeld? Dan installeert DRK Dakwerken met veel plezier uw veluxramen of koepels. Ten slotte is ook de isolatie van uw dak een koud kunstje. 
 

De gevel

Bij het dak hoort de gevel, en ook hier is DRK Dakwerken van alle markten thuis. ze doen aan roofing, gevelbekleding, gevelrenovatie en de installatie van goten. Zo krijgt u werkelijk het totaalpakket!
 

Timmerwerken

Hier houdt de service echter nog niet op: de medewerkers van DRK Dakwerken zijn ook uw timmermannen van dienst. U kan voor al uw dakgerelateerde timmerklussen rekenen op de expertise van DRK Dakwerken. 

Heeft u nog vragen of heeft u een klus voor de experts van DRK Dakwerken? Neem dan snel contact op via het nummer  0495/22 83 51. 

Ligging en routebeschrijving