Snack 't Lotje

Openingsuren

Maandag 23/05 06:00 - 15:00
Dinsdag 24/05 06:00 - 15:00
Woensdag 25/05 06:00 - 15:00
Donderdag 19/05 06:00 - 15:00
Vrijdag 20/05 06:00 - 14:30
Zaterdag 21/05 Gesloten
Zondag 22/05 Gesloten

Foto’s

Info

Eet lekker en gezond bij Snack 't Lotje

Belegde broodjes vormen de perfecte en gemakkelijk lunch kom daarom voor het werk of school langs om jouw broodje te kiezen. In de zaak vind je niet alleen witte baguettes maar ook het waldkorn en de meergranen hebben hun weg gevonden naar het Snack’t Lotje. Zo heb jij vrij de keuze tussen welk soort broodje jij al het lekkers wilt.

Diverse broodjes & Broodje van de maand

Verschillende smoskes en deluxe broodjes worden elke dag rijkelijk belegd om elke klant te laten genieten van hun lunch. Naast de heerlijke broodjes kan je er ook omeletten en snoep vinden. Echt heel wat lekkers voor iedereen. Tip: Vergeet niet te vragen naar het broodje van de maand en ontdek misschien wel jouw nieuwe favoriete broodje!

Leveringen

Bestel vooraf en laat jouw broodjes leveren op school of op kantoor. Zo kan je toch genieten van een broodje ondanks dat je in de ochtend geen bezoek aan de zaak kan maken. Bij Snack ’t Lotje in Beersel zit je goed voor een snelle snack en een lekkere lichte maaltijd!

Huisbereide snacks

Niet alleen de gewone charcuterie kan je tussen je broodje laten doen, Snack 't Lotje heeft namelijk ook heerlijk huisbereide snacks ter beschikking. Zoals hun beroemde huisgemaakte balletjes. Al na de eerste hap proef je de kwaliteit en de versheid waardoor je helemaal in de zevende hemel raakt. Ook de gezonde slaatjes en koude schotels zijn om van te smullen. Zin in een lekker broodje, ga dan zeker langs bij Snack 't Lotje en je wilt nooit meer ergens anders gaan. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Snack 't Lotje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond