Openingsuren

Maandag 16/05 09:00 - 12:0012:30 - 18:00
Dinsdag 17/05 09:00 - 12:0012:30 - 18:00
Woensdag 18/05 09:00 - 12:0012:30 - 18:00
Donderdag 19/05 09:00 - 12:0012:30 - 18:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 12:0012:30 - 18:00
Zaterdag 21/05 09:30 - 16:00
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Vanderlinden J. Design is jouw partner in Steenhouwerij

Vanderlinden J. Design biedt natuursteen met meer dan 1001 mogelijkheden. In een keuken geeft een werkblad in natuursteen de finishing touch die het verdient. De natuursteen die te verkrijgen is bij Vanderlinden J. Design zorgt voor een natuurlijke, unieke klasse en tovert jouw keuken om tot een gezellige kookruimte. 
 

Keukens

Een werkblad in natuursteen is onverwoestbaar. Het is niet onderhevig aan slijtage, is krasbestendig en vlekbestendig. Dit laatste is in een keuken, waar allerlei producten zoals vetten, schoonmaakmiddelen, zuren,... gebruikt worden, niet onbelangrijk. Elk werkblad is uniek qua kleur, tekening en structuur, dit is de grote aantrekkingskracht van natuursteen en geeft daardoor ook een exclusieve klasse. Door de unieke polijsttechnieken van Vanderlinden J. Design kent creativeit geen grenzen. Het grote kleurenpalet van antuursteen vindt in elk type woning of interieurstijl een plaats. Daarnaast is natuursteen hittebestendig, en dat is niet onbelangrijk in een keuken. 
 

Badkamers

Zowel marmer, graniets of quartz zijn aangewezen voor de afwerking van jouw badkamer. Van de vloer tot de douchetub en van het tablet met de spoelbakken tot de badbekleding en de wand, alles is mogelijk bij Vanderlinden J. Design. Marmer heeft de meeste badkamers bekleed. Dankzij zijn zachtheid, zijn effen kleuren en tekeningen, zijn afwerkingen bekomt men een harmonieus en aangenaam geheel. Ook blauwe steen komt meer en meer aan de orde in de badkamer en is het ideale alternatief!
 

Trappen, vloeren

Recht of draaiende trappen, binnen of buiten trappen, met natuursteen is alles perfect afgewerkt. Ook voor de vloerafwerking heeft Vanderlinden J. Design het juiste team bij elkaar dat ervoor zorgt dat alles correct verloopt naar jouw wensen. Er zijn vele mogelijkheden in vloeren voor zowel binnen als buiten: klinkers, cliveno, brikeno, klinstone,...
 

Arduin/blauwe steen

De arduin of blauwe steen waar Vanderlinden J. Design mee werkt is afkomstig uit de grootste groeve in blauwe steen in België, namelijk Zinnik. Zij maken alles op maat zoals dorpels, venstertabletten, tafels, keukenbladen, spoelbakken, etc... Blauwe steen heeft vele afwerkingsmogelijkheden: gezaagd, licht verzoet, donker verzoet, gefrijnd, gevrozen, gevlamd,... 
 

Decoraties

Voor al jouw decoraties in blauwe steen, graniet, Franse steen, marmer en leisteen zoals tafels, banken, schouwen, brievenbussen, kolommen enz. Laat je creativiteit de vrije loop en Vanderlinden J. Design zorgt voor de realisatie. Spring vrijblijvend binnen voor meer info, prijzen & advies op maat!
 

Grafzerken

Voor grafzerken zijn er vele granietsoorten beschikbaar. Je kan een eigen model op aanvraag verkrijgen en bronzen letters, beelden, vazen aan toevoegen. Vanderlinden J. Design staat ook in voor de plaatsing van grafkelders, porseleinen foto's en granieten vazen. De gravuren worden gezandstraald of met de hand gebeiteld. Een prijsofferte bij Vanderlinden J. Design kan je perfect online via https://www.vanderlindenj.be/nl/prijsofferte.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/