Bloemen Ver Elst

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 08:30 - 18:00
Woensdag 12/08 08:30 - 18:00
Donderdag 13/08 08:30 - 18:00
Vrijdag 14/08 08:30 - 18:00
Zaterdag 15/08 08:30 - 18:00
Zondag 16/08 09:00 - 13:00

Info

Bloemen Ver Elst te Begijnendijk (Betekom) is de bloemenwinkel uit de streek die het grootste assortiment aan verse snijbloemen aanbiedt in een speciaal gekoelde ruimte.
Bovendien bieden zij naast de snijbloemen ook planten en decoratieartikelen aan.

 

Snijbloemen

Een fris bloemetje in huis kan iedereen wel bekoren. Het geeft een extra kleurendimensie aan de ruimte waar ze geplaatst worden en bovendien geniet je dubbel door de heerlijke geur die een verse ruiker bloemen afgeeft.

Bij Bloemen Ver Elst heb je een ruime keuze uit het brede aanbod van beschikbare bloemen. Voor iedere persoon is er wel een geschikt boeket te vinden. Ideaal voor jezelf of om als cadeau / geschenk te geven.
 

Planten

Als je graag wat extra leven in huis haalt, is een kamerplant een uitstekende keuze. Bloemen Ver Elst biedt een ruime keuze aan planten en kamerplanten om je huiskamer om te toveren tot een oase van groen en rust. 

In de zaak zijn steeds verschillende soorten te bezichtigen. Zo kun je zelf een idee vormen welke plant het best zou passen bij je interieur.
 

Decoratieartikelen

De decoratieve inrichting van je woning hangt vaak nauw samen met de gebruikte decoratieartikelen. Iedere persoon is anders en heeft een eigen stijl qua vorm, kleur en materiaal. 

Je bent van harte welkom om bij Bloemen Ver Elst jouw nieuwe stijl te komen ontdekken tussen de selectie aan decoratieve elementen!
 

Gelegenheden en evenementen

Het uitkiezen van de juiste bloemen / planten voor je evenement of gelegenheid, dat kan je naar hartelust doen bij Bloemen Ver Elst. Door hun jaren ervaring in de bloemen- en plantensector zijn deze professionals meer dan bekwaam om je door hun aanbod heen te gidsen. Zo maak je zeker de juiste keuze voor de juiste gelegenheid!

Bent u bovendien op zoek naar een passend geschenk voor iedere gelegenheid dan zal Luc Ver Elst u graag verder helpen. Of je nu een georganiseerd evenement wilt opfleuren, op zoek bent naar een ideaal trouwboeket of eerder naar rouwwerk - blij Bloemen Ver Elst bent u aan het juiste adres.

Tijdens de wegenwerken in Betekom blijft Bloemen Ver Elst bereikbaar. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief